Alex02 |
Alex02 |
MyroslavaRozbytska18 - Bardzo przepraszamy za długi czas oczekiwania na odpowiedź. Elementy dodane do powtórek i ostatnio te powtarzane możesz znaleźć tutaj - https://www.etutor.pl/words/elements-in-repetitions/all (Menu > Słówka > Elementy w powtórkach lub Powtórki > Więcej (trzy kropki) > Elementy w powtórkach).
Algorytm sam wyznacza datę ponownego pojawienia się elementu. Jeśli słowo otrzymało ocenę Świetnie lub Średnio, to pojawi się rzadziej i później. Dziękujemy za Twoją uwagę, na pewno pochylimy się nad tą istotną kwestią. - 9 miesięcy temu |
0 |
Alex02 - Dziękuję za odpowiedź, chociaż kompletnie nie dotyczy mojego pytania ;)
Za to liczę na to że faktycznie w przyszłości pochylicie się nad usprawnieniem platformy żeby była lepsza w odbiorze dla użytkownika :) - 9 miesięcy temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
karol13807 |
Alex02 |
karol13807 |
j_pawlowski |
karol13807 |
Alex02 |
adrianna.wu - Przekażę sugestia o opcji filtrowania powtórek na liście wszystkich elementów do osób odpowiedzialnych w naszym zespole.
-
9 miesięcy temu
|
0 |
Alex02 |
adrianna.wu - Cześć, dziękujemy za przypomnienie tej kwestii. Pół roku z jednej strony to kawał czasu, a z drugiej bardzo szybko umyka, gdy mamy wiele zadań w różnych obszarach platformy do zrealizowania. Przykro nam, że nie udało nam się tutaj zadziałać. Twoja sugestia jest odnotowana, jednak nie jestem w stanie podać kiedy zostanie przez nas rozpatrzona.
-
3 miesiące temu
|
+2 |
Alex02 |
Co zrobić gdy nie mam codziennie powtórek a chcę mieć?
Przez ile czasu pojawiają się powtórki?
Powtórki - czy program sam wyrzuca słówka z powtórek czy cały czas je wrzuca do powtórek?
Jak sprawdzić ile znam / opanowałem słówek?