R | roberttlx |
m.krok.90 Pracownik eTutor |
roberttlx - Ale dlaczego ? Jestem samoukiem i wiem że mam małe braki w podstawach. zrobilem 12 lekcji A1, zmarnowałem kilka godzin, na dłużej zatrzymałem się tylko przy jednym temacie. Gdybym mógł napisać z tych 12 tematów quiz , to nie musiałbym znudzony klikać 11 tematów które kompletnie nie uczą mnie niczego nowego. Z chęcią zrezygnuję z systemu punktów jeśli to on stanowi problem. Jak inaczej mogę sobie powtórzyć podstawy i wyłapać braki wiedzy, bez klikania kilkuset lekcji, z których zdecydowaną wiekszość znam?
-
rok temu
|
|
adrianna.wu - Aktualnie quizy są dostępne po wykonaniu tematu, aby zweryfikować stopień przyswojenia wiedzy po wykonanych ćwiczeniach. Nie posiadam wiedzy, aby planowane były w tym zakresie zmiany.
-
rok temu
|
0 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | romkas |
MyroslavaRozbytska18 - W celu przystąpienia do quizu należy przerobić 70% zawartego w temacie materiału - to się nie zmieniło. W celu sprawdzenia swojej znajomości języka niemieckiego możesz przystąpić do testu poziomującego. W tym celu prosimy o kontakt na [...]@etutor.pl
-
3 tygodnie temu
|
-1 |
Aktualizacja ekranów gratulacyjnych po wykonanej lekcji
znikające procenty w przerobionych kursach
50 monet za wykonanie testu - jaka częstotliwość
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪