N | Nikol12a12 |
Today more and more people need English in their workplace. If you are preparing for a future job in which you will use English, or you want to learn it to improve your current job performance in dealing with particular partners or customers, the eTutor Business English course is a perfect choice for you.
The eTutor Business English course aims to teach you:
![]() | quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | jsepiol |
ipon - a moze on juz konczy i dlatedo taki znudzony.zabawka nie wypalila czadu nie bylo miesnie mozgu niezwarte aby przyswoic kwant wiedzy wiedz i totalna nuda sie wkradla.Dla mnie bomba uszanujmy szczerosc czlowieka
-
13 lat temu
|
+2 |
![]() | jsepiol |
quantum137 - Minus zapewne od kogoś kto nie podziela Twojego zdania...
Balans w przyrodzie musi być, pozdro:) - 13 lat temu |
+2 |
ipon - Mnie sie w takich momentach przypomina dr Strosmajer i polaczenie latania golebia i glupoty bo gdyby glupota umialaby latac to fruwalaby jak golab
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Toż dr Strosmajer uczynił porównanie! :) Wygląda na to, że nie wiedział o ogromnych zasługach gołębi podczas II wojny światowej (z tego powodu Niemcy masowo je wybijali).
Pozdrowienia :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
![]() | ipon |
![]() | Basia.W |
![]() | jerzy_pozoga |
efogt - Jerzy, może to nie ten wątek ale chciała bym zapytać co właściwie skłania Cię do nauki języka? Chce zaznaczyć, abym nie została źle zrozumiana, iż to pytanie ma charakter osoby ciekawskiej, ponieważ na zdjęciach widać że jesteś już w "poważniejszym" - sorry za słowo- wieku. Jeśli pytanie nie wydaj Ci się zbyt niestosowne to proszę o odpowiedź.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
efogt - Zaspokoisz tym samym moją ciekawość:) lecz niezależnie od odpowiedzi, i tak jesteś najlepszą motywacją do nauki języka dla młodych "leniwych":)
Kłaniam się:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - witam efogt- bardzo mi zależy na nauce English grammar.
I bardzo się wstydzę niepoprawności w tym English ! Pamięć ma zawodna, vit.Magnez+B16 nie pomaga. Ćwiczenia "Pamięci, Wisielca,szybkie powtórki" -b.dobre. We Wrocławiu- w sklepach mówią po angielsku ! A co do zdrowia- zapraszam na Rock'n'Rolla lub wycieczkę w polskie, piękne TATRY. Mam śliczne foto. Serdecznie pozdrawiam- jkp - 13 lat temu |
|
efogt - Myślę że po powrocie do Polski wybiorę się w nasze piękne góry jednak co do tego szybkiego tańca to niestety nie dla mnie:)Foto naprawdę ładne. Dziękuję za Twoją odpowiedź Jerzy:)
Pozdrawiam:) - 13 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Z Wrocławia przez Kraków do Morskiego Oka, autobusami(z przesiadką) jechałem 12godzin w m.sierpniu. Potem przez szczyt RYSY 2.500m na Słowację i z powrotem do Zakopanego. DOBRE 3dni! Albo tydzień wg.uznania. Lipiec i sierpień dobry.
Pozdrawiam- jkp - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
![]() | jerzy_pozoga |
Dlaczego nie dziala speaking? Nie można załączy ć pliku z nagraniem?
Nie wiem co mam tu zrobić. Czy tu trzeba coś klikać zaznaczać cz co ?
coursera.org - ciekawa forma urozmaicenia nauki języka
- 13 lat temu