![]() | piter_c |
A | agazerka |
robertpytel - To nie jest do końca slangowe, jeśli już to czasami uźywane w komputerowym języku w znaczeniu zablokowania, a generalnie jest bardzo rzadko używane.
-
13 lat temu
|
-2 |
askawska - Dziękuję za tę odpowiedź. No tak, słownik slangu stoi na półce i kurz łapie, a nie pomyślałam, by tam sprawdzić. :)
Pozdrawiam robertpytel, sorry, ale ja raczej wierzę, żę nauczyciele etutora wiedzą, co piszą, nawet jeśli to robią prywatnie. :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
robertpytel - To znalazłem w necie
In agreement with the first poster to this term, bricking is commonly used in the electronics industry by software developers when updating a piece of hardware with a software update that renders the hardware useless after the update. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
askawska - Well, where's "the first poster to this term", then?
Lub jakiś link. Myślę zresztą, że jedno drugiego nie musi wykluczać. Jeśli znalazłeś ciekawostkę - użycie "bricking" w żargonie zawodowym informatyków, podziel się po prostu. Po zweryfikowaniu, wszyscy na tym skorzystamy. Ale raczej nie neguj autorytetu tylko dlatego,że "to znalazłeś w necie". - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
quantum137 - Linkiem jest (in)famous urbandictionary
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bricking - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | quantum137 |
Czy tu nie ma sprzeczności w wyjaśnieniu zasad użycia Present Perfect?
Jakiś ogólny sens Twoich zdań łapię, jednak też brak mi właściwego słowa.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu