marta.kopa Pracownik eTutor |
ang-nsw - Niedawno przedłużyłem kurs o dwa lata. Zawierał on wówczas funkcję "Sprawdzanie tekstów". W trakcie trwania 2-letniej umowy, obcinacie mi część kursu i proponujecie ją za dodatkową opłatą. Już drżę, że za chwilę z DIKI będzie to samo. Wszystko byłoby OK, gdybyście wytrzymali do końca mojej subskrypcji. A tak - inny produkt kupowałem, co innego dostaję
-
3 lata temu
|
+4 |
marta.kopa - Funkcja "Sprawdzanie tekstów" nie stanowiła nigdy integralnej części kursu. Wdrożyliśmy ją w grudniu 2017 roku jako dodatkową opcję dla naszych użytkowników. Nie byliśmy w stanie jej rozwijać, dlatego od 2019 została przeniesiona na https://becorrect.com/, a z naszej platformy powoli wycofywana. Jako nasz długoletni użytkownik miał Pan do niej dostęp do ostatniej możliwej chwili. Integracja ze słownikiem Diki.pl stanowi część kursu, nie planujemy w niej żadnym zmian, co najwyżej udoskonalanie.
-
3 lata temu
|
0 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Może znacie inne strony, portale aplikacje z funkcją tłumaczenia?
Nie muszą być bezpłatne ale nie tak drogie jak "Grammarly"! - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.