[solved] Czy tylko ja mam na najnowszym iOS znikający dźwięk?
zmodyfikowany: 3 lata temu
Hej!
Problem zgłosiłem już, ale chciałem się dowiedzieć, czy inne osoby używające ios15 też mają ten problem. Gdy używam etutor to przełączenie do dowolnej innej aplikacji powoduje że potem przestają się odtwarzać dźwięki w etutor. Pomaga dopiero restart aplikacji. Nieco to mobilizuje do skupienia się na nauce i na niczym innym ale jest to bardzo denerwujące...
Hej!
Problem zgłosiłem już, ale chciałem się dowiedzieć, czy inne osoby używające ios15 też mają ten problem. Gdy używam etutor to przełączenie do dowolnej innej aplikacji powoduje że potem przestają się odtwarzać dźwięki w etutor. Pomaga dopiero restart aplikacji. Nieco to mobilizuje do skupienia się na nauce i na niczym innym ale jest to bardzo denerwujące...
Chciałam podzielić się tymczasowym rozwiązaniem, jakim jest odświeżenie strony podczas korzystania z aplikacji. Są na to dwa sposoby: cofnięcie się do poprzedniego ekranu lub ponowne wejście poprzez Menu w daną sekcję gdzie nie odtwarza się dźwięk — na przykład, jeśli w "Powtórkach" pojawia się ten kłopot, to wystarczy kliknąć Menu (trzy poziome paski prawym górnym rogu), a następnie z rozwijanej listy należy odszukać sekcję "Powtórki".
Jeśli dowiem się nowych szczegółów w tej sprawie, to oczywiście będę informowała o tym na bieżąco.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.