piotr.grela |
abmmichal |
piotr.grela - Super Michał! To tylko o 26 punktów mniej ode mnie i wydaje mi się, że 474 to już jest bliżej poziomu C1.
-
3 lata temu
zmieniany: 3 lata temu
|
+1 |
abmmichal - Dziękuję - za dobre słowo. mimo wszystko, widzę efekt studiowania w szkole eTutor.
Zaraz mam w planie, napisać post w temacie powtórek. Pewnie dostanę minusy, bo ktoś bardzo nie lubi, gdy o tym piszę, jednak ten punkt dobrze realizowany w metodzie jest bardzo ważny. Powiem szczerze, i nieskromnie jest bardzo zadowolony z dopracowania swojej koncepcji. Tak naprawdę, buduję słownik "pod siebie" - oraz integruję: ortografię, poprawki konieczne w Diki - proofreading - ( nie wszystkie jakie gdybym był leksykografem, to bym wprowadził); naukę pisania, copying exercises) - 3 lata temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kktm |
piotr.grela - Konrad super gratulacje. Teksty do czytania i dialogi pod koniec są trochę trudnawe.
Marzyłby mi się mega super test 1000 zadań, który pokazywał by ci jeszcze mógłbym powtórzyć. - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu |
|
abmmichal |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków