ZALOGUJ SIĘ

Polecam: Free British English Council test aplikacja

zmodyfikowany: 3 lata temuostatnia aktywność: 3 lata temu
Polecam Darkowi "darkobo", użytkownikowi kktm - Konradowi, Kajetanowi NY-NY, ang-nsw, Michałowi oraz innym uczącym się angielskiego,
zrobienie testu na aplikacji Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.englishscore

Aplikacja testuje gramatykę, słownictwo, rozumienie tekstu pisanego i rozumienie ze słuchu.
W przyszłości chyba będzie można przetestować mówienie.

Niestety wyszło mi tylko 500 punktów i poziom C1 ale robiłem go na chybcika i na dworze.
Drugi raz robiłem też wyszło mi 500 chyba więcej nie można...
piotr.grela
darkobo - Dzięki, zerknę w wolnej chwili, - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

points 474, poziom b2.
wybrałem wersję do pracy. test jest sensowny
abmmichal
3 lata temuzmieniany: 3 lata temu
piotr.grela - Super Michał! To tylko o 26 punktów mniej ode mnie i wydaje mi się, że 474 to już jest bliżej poziomu C1. - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu
abmmichal - Dziękuję - za dobre słowo. mimo wszystko, widzę efekt studiowania w szkole eTutor.

Zaraz mam w planie, napisać post w temacie powtórek. Pewnie dostanę minusy, bo ktoś bardzo nie lubi, gdy o tym piszę, jednak ten punkt dobrze realizowany w metodzie jest bardzo ważny. Powiem szczerze, i nieskromnie jest bardzo zadowolony z dopracowania swojej koncepcji. Tak naprawdę, buduję słownik "pod siebie" - oraz integruję: ortografię, poprawki konieczne w Diki - proofreading - ( nie wszystkie jakie gdybym był leksykografem, to bym wprowadził); naukę pisania, copying exercises)
- 3 lata temu

@Piotrek, mozna wiecej mi sie udalo zdobyc 533 pointów, C1.

Test calkiem fajny, bo byly zadania praktyczne, choc pod koniec juz ciezko bylo sie skupic.
kktm
piotr.grela - Konrad super gratulacje. Teksty do czytania i dialogi pod koniec są trochę trudnawe.
Marzyłby mi się mega super test 1000 zadań, który pokazywał by ci jeszcze mógłbym powtórzyć.
- 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu

Panowie, serdecznie dziękuję za podzielenie się uwagami. Dosłownie wszystkie uwagi bym powtórzył za Wami.

Pisałem test chyba o 2 -... prąd
abmmichal