ZALOGUJ SIĘ

W jaki sposób ustalić nowe limity na przykład w trenerze wymowy?

4 lata temuostatnia aktywność: 4 lata temu
W jaki sposób ustalić nowe limity na przykład w trenerze wymowy?
Marakuk

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

https://www.etutor.pl/profil/plan-nauki

Ręcznie: profil ==> koło zębate obok Twojej nazwy użytkownika ==> Plan nauki (w dziale Nauka i postępy)
dhuode
4 lata temuzmieniany: 4 lata temu
Marakuk - tutaj właśnie nie mam możliwości modyfikacji limitów (chce je zwiększyć). Może jakieś inne miejsce? - 4 lata temu
dhuode - Jest możliwość modyfikacji. Kliknij w okienko, gdzie są podane cyferki. Możesz wprowadzić własną ilość powtórek/czas nauki/liczbę sekund nagrań, etc. Te pozycje, które masz zaznaczone "ptaszkiem", są wyświetlane w Twoim tygodniowym planie nauki (i brane pod uwagę przy obliczaniu procentu jego wykonania). - 4 lata temu
Marakuk - to miejsce znam i z niego korzystam, ale problem w tym że chce sobie limit ustawić dla "trenera wymowy", "słowotok", "krzyżówki". Podjerzewam, że nie ma takie możliwości. Śtąd moje pytanie. - 4 lata temu

Na chwilę obecną nie mamy takiej funkcji. Przekażę jednak informacje do odpowiednich osób. Aktualnie nie jestem pewna, czy będą dokonywane w tym kierunku jakieś zmiany. Gdyby jednak zmiana była wprowadzana, to na pewno o tym poinformujemy :)
P
paulinawit97