I | itias |
klaudia.dol Pracownik eTutor |
itias - Może dobrze byłoby, aby opcja "zgłoś sugestię" była dostępna z menu danego ćwiczenia? Jest tam "Zadaj pytanie" i dlatego tego użyłem. Wydaje się to naturalniejsze (opcja w menu) niż link na dole strony.
-
5 lat temu
|
|
klaudia.dol - Opcja "zgłoś sugestię" jest dostępna w każdym oknie ćwiczenia, dialogu, czy też notatki w kursie. Znajduje się ona na samym dole strony zaraz obok zakładek Kurs angielskiego Business English Kurs niemieckiego Cennik Pomoc.
-
5 lat temu
|
|
tlstar - Ja już bardzo dawno temu zgłaszałem uwagę, że opcja "Zgłoś sugestię" jest niezwykle myląca. Link ten powinien nazywać się np. "Zgłoś sugestię/błąd". Sugestia to jednak coś w stylu zgłaszania ulepszeń co do samej aplikacji: a to nocne tło, a to modyfikacja systemu powtórek itp. A z drugiej strony bardzo często zgłaszający nie jest pewny co do błędu, więc woli najpierw posiłkować się opinią innych użytkowników na Forum.
-
5 lat temu
|
+2 |
parseq - Jest dokładnie tak, jak to opisuje (wcześniej i obecnie) tlstar !!
Wydaje mi się jednak, że eTutor nie zdecyduje się na zmianę na "Zgłoś .../błąd", bo jest mu jakoś niezręcznie w ten sposób przyznawać się do istnienia błędów. Z podobnego powodu personel bardzo często "sugeruje" zgłaszanie błędów bezpośrednio, tj. z pominięciem forum. Szkopuł w tym, że użytkownik często nie jest pewien, czy faktycznie odkrył błąd. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+3 |
ang-nsw - Dokładnie tak jest. Bardzo często zastanawiam się lub nie rozumiem i pytam na forum, a okazuje się że "wkradł się błąd".
-
5 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Czy użycie might jest dobrze wyjaśnione w lekcji?
"Do you think the doctor could squeeze us today?"
różnice użycia some... (one, thing) i any... (one, thing)
Board of directors - zarząd czy rada nadzorcza?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.