licznik zrobionych ćwiczeń w obrazkach, dyktowaniu itd.
13 lat temu
Staram się codziennie zrobić pewną liczbę ćwiczeń, np. 100 obrazków, 30 wpisów w dyktowanie itd.
Fajnie by było gdyby etutor wyświetlał ile już zrobiłem ćwiczeń tego typu danego dnia. Jeszcze lepiej byłoby gdyby podałwał, że właśnie znalazłem się na n-tej pozycji w rankingu, co dopingowałoby do rywalizacji :D
Staram się codziennie zrobić pewną liczbę ćwiczeń, np. 100 obrazków, 30 wpisów w dyktowanie itd.
Fajnie by było gdyby etutor wyświetlał ile już zrobiłem ćwiczeń tego typu danego dnia. Jeszcze lepiej byłoby gdyby podałwał, że właśnie znalazłem się na n-tej pozycji w rankingu, co dopingowałoby do rywalizacji :D
absolwentka - "Fajnie by było gdyby etutor wyświetlał ile już zrobiłem ćwiczeń tego typu danego dnia."- popieram, gdyż też o tym myślałam.
-
13 lat temu
Hermenegilda - Rywalizacja jak sam napisałeś zależna od ilości czasu spędzonego na serwisie.
Wg. mnie mało ambitne, ale jak ktoś lubi...
-
13 lat temu
+2
Bilberry - rywalizacja to nie jedyny, ale jeden z lepszych sposobów na doping :D
-
13 lat temu
+1
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Odpowiedzi: 1
+2
Chętnie bym ujrzał w statystykach tzw. streak (passę) o co chodzi.
Dajmy, że ustawiam sobie cel i staram się go realizować, no dobrze ale czasami zdarza się, że nie uda się zrealizować celów (wyjazd, praca, wakacje) itp.
'streak' pozwala nawet w takiej sytuacji zorientować się czy robi się więcej niż ostatnio (np. średnia z roku bądź łącznej obecności w serwisie) i jest to pomocne, występuje często przy okazji rywalizacji która na e-tutor jest w formie rankingu.
Przykład:
Ustawiam cel 2000 powtórek na tydzień.
Nie udaje mi się zrealizować krótkoterminowych celów ale nie oznacza to wcale, że przerabiając połowę z tego jest źle.
Passa pozwala na płynną możliwość analizowania postępów ujętych w szerokich ramach czasowych.
Tak to widzę i myślę, że byłoby pomocne.
Wg. mnie mało ambitne, ale jak ktoś lubi... - 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.