Haku92 |
darkobo |
Haku92 - To tez nie jest zbyt dobra opcja, bo ja chce coraz wiecej slowek poznawac :P
Niektore slowka mam dzien w dzien te same. Okey. Faktycznie nie udaje mi sie ich odgadnac za 1 czy 2 razem ale raz na pare dni spokojnie by wystarczylo... Juz zaczelam usuwac te proste slowka ktore juz na bank umiem... Teraz mam tylko 1700 eleentow dodanych ...a juz tyle pracy codziennie :/ A jak pare dni nie mam czasu, to zaraz robi mi sie 200-300 i musze rozkladac.. Przez co mam jeszcze wiecej dziennie. Bo normalnie zaplanowane powtorki zostaja... Bledne kolo.. - 5 lat temu |
|
tlstar - Chcesz coraz więcej słówek poznawać (czytaj: dodawać je do mechanizmu Powtórek), a coraz mniej ich powtarzać?? Przecież to nielogiczne. Jedno z drugim się kłóci :-( "Bez pracy nie ma kołaczy". :-) Możliwość jest w zasadzie tylko taka, jak napisał @darkobo.
-
5 lat temu
zmieniany: 5 lat temu
|
+2 |
Haku92 - Chce miec wiecej slowek ale nie widze sensu powtarzania 70-80 tych samych slowek CODZIENNIE. Co 2-3 dzien by spokojnie wystarczylo.
-
5 lat temu
|
+1 |
tlstar - Ale "codziennie" powtarza się tylko te słówka, które były dodane w ostatnich dniach i dostały kiepską ocenę. Im później tym pojawiają się dużo rzadziej. Nawet co kilka miesięcy.
-
5 lat temu
|
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
InnaWikka |
Haku92 - Tak. Juz pisalam o tym na w glownym poscie. Bede sobie pewnie dzielic wtedy powtorki z 2 dni na 3 dni albo wiecej:)
-
5 lat temu
|
|
P | paulinawit97 |
A | ang-nsw |
N | netis7 |
dhuode |
Haku92 - To dzielenie na sekcje 20 wlaczylo mi sie automatycznie. Myslalam ze wszyscy to maja :) Ale dobrze wiedziec ze mozna to zwiekszyc/zwiekszyc :)
-
5 lat temu
|
|
Jak zwiększyć dzienną liczbę powtórek? Mam ok. 1000 słówek, a dzienna liczba powtórek to 20.
Czym i w jaki sposób różni się algorytm stosowany w eTutor od tego w Anki?