B | bjor |
klaudia.dol Pracownik eTutor |
bjor - Dzięki!
Faktycznie w notatce pojawiło się nawet zdanie o podobieństwie tej konstrukcji do II trybu warunkowego. Przerabiałem ten materiał kilka miesięcy temu i chyba po jednokrotnym przeczytaniu tej strony lekcji już do niej nie wróciłem. Dlaczego? Bo jest zadaniem dość czasochłonnym odnajdowanie w dziale "Gramatyka" konkretnego materiału, który chciałoby się przejrzeć ponownie. Czy rozważaliście może wydanie książkowej wersji Waszych opracowań zagadnień gramatycznych? Myślę, że stanowiłoby to fajne uzupełnienie kursu online i znacznie ułatwiłoby wracanie do części teoretycznych. - 5 lat temu |
|
klaudia.dol - Może lepszy sposobem wyszukiwania poszczególnych elementów kursu, czy też zagadnień gramatycznych okaże się dla Pana to miejsce: https://www.etutor.pl/lessons/by-type
Obecnie skupiamy się jedynie na rozwijaniu kursu internetowego i słownika Diki, jednak dziękujemy za sugestię :) - 5 lat temu |
|
piotr.grela - Warto co jakiś czas, odświeżać i wracać do "przerobionych" zagadnień gramatycznych, bo możemy dostrzec, że coś przeoczyliśmy.
Kiedy nauczymy się, że w drugim trybie warunkowym, mówi się: "If I were..." to możemy usłyszeć, że naitiwi czasami mówią: "If I was..." i czacha dymi :-) - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Videos, films, clips, audio texts in Beautiful British English
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.