P | Piotr.Ivo |
darkobo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
P | paulinawit97 |
darkobo - Jednak ustawienie celów nauki, o którym pisze Paulina, nie ma żadnego wpływu na ilość powtórek na poszczególne dni, które wyznaczane są przez system, w zależności od ogólnej liczby słów dodanych do powtórek oraz wyników poprzedniego powtarzania
-
5 lat temu
zmieniany: 5 lat temu
|
|
piotr.grela - Darkobo, trochę ma, bo jak ustawisz na częste powtórki, to wzrasta ich liczba na kolejne dni.
-
5 lat temu
|
|
darkobo - Piotrze, ale planowaniem celów nauki (a o tym pisze Paulina, choć link zaprowadził mnie do rozkładania zaległych powtórek) nie ustawiasz częstości powtórek.
-
5 lat temu
|
+1 |
paulinawit97 - Darkobo bardzo dziękuję za trafną uwagę, zaszła pomyłka :)
Jak najbardziej zwiększenie częstotliwości powtórek spowoduje, że będą wykonywane one w większej ilości. W przypadku Piotr.Ivo najważniejsze jest, aby wykonał elementy nowo dodane do powtórek, ponieważ aktualnie jest ich 3000. A ilość przerobionych powtórek wynosi tylko 80 i aktualnie się nie zmienia. Przesyłam link do zmiany częstotliwości - https://www.etutor.pl/profil/preferencje Życzę wam miłego dnia :) - 5 lat temu |
|
piotr.grela - Darkobo - masz absolutną rację cele nauki nie mają wpływu na liczbę powtórek.
-
5 lat temu
|
|
Czy możliwe jest wykonywanie powtórek w kierunku eng->pol?
Przerwa w korzystaniu z etutora, a system powtórek
Dlaczego kolejnego dnia znikają mi powtórki?