N | netis7 |
G | grd |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
N | netis7 |
parseq - Statystyki (podobnie jak Monety) odzwierciedlają ilość włożonej w powtarzanie pracy a nie ilość elementów powtórkowych pozytywnie zrealizowanych danego dnia. Dla mojej motywacji (mam 54 lata) jest tak lepiej.
Na początku mnie też te głupie Monety nie interesowały. Z czasem, jednak muszę przyznać, ich motywacyjne działanie zaczęło funkcjonować. - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
+1 |
netis7 - zgadzam się z Tobą parseq w całej rozciągłości. Monety w eTutorze są w porządku. Ostatnio miałem 9999+ wiec przedłużyłem abonament, żeby wiedzieć ile ich jest :) I właśnie przy tej okazji zorientowałem się, że mam jeszcze kurs Travel do czerwca.
-
6 lat temu
|
-1 |
B | Barbara.m |
netis7 - Ja zauważyłem, że jak mam dużo błędów to warto przerobić powtórki specjalne. Generalnie takie częste, najlepiej 3-4 rundy, dobrze wpływają na moją pamięć.
-
6 lat temu
|
+1 |
N | netis7 |
jak usunąć ostatnie wyszukiwania w słowniku? mam ich dużo a są niepotrzebne
Witam. Czy mozna usunąć wszystkie powtórki na raz?
Resetowanie postępów nauki bez resetu powtórek
Czy w serwisie istnieje możliwość wydrukowania całej listy słówek, które dodałam do powtórek?
Monetami nagradzana jest praca. Jeśli niewiele umiem (= więcej błędnych odpowiedzi), to mam więcej pracy. Nagroda jest za pracę, nie za jej efekt. To ma motywować do... pracy! (Wiem, w realnym życiu jest inaczej.)
Dlatego statystyka będzie lepsza, im więcej zrobię błędów.
Czy jakość statystyki ma wpływ na moją naukę? - Chyba nie, ale na motywację do pracy ewentualnie tak. - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu