R | radmar2 |
Bilberry |
Wampirka - A to nie masz najgorzej... Podejrzewam, że jest tu też parę osób uczących się z Ameryki...
Oni to nawet nie mogą rano wstać by zrobić aktualne powtórki, tylko muszą czekać do południa... - 13 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
absolwentka |
kames |
absolwentka - Hihi;p;)
Mimo wszystko życzę szybkiego opanowania materiału;) Mi na razie gładko idzie (ok. 7 lat temu zakończyłam naukę na poziomie B2), ale od B1 się zacznie. W ogóle wysokie tutaj jest poziom, ale to dobrze;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
quantum137 - o widzę, że już sylwkowy nastrój to się dołączę...
Marzyc każdy może... jeden lepiej a drugi gorzej ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi lalala hehehe ;) http://www.youtube.com/watch?v=O88-iN1Wnyg - 13 lat temu |
|
Powtórki - ile maksyamlnie powtórek można miec w danym dniu?
Co się stało z powtórkami? - proszę o szybką odpowiedź.
Robię poprawnie 1 powtórkę, a planowana na dziś liczba powtórek zmniejsza mi się o dwie, co jest?
Słowa, które już potrafię co pewien czas powracają z powrotem na listę powtórek
Jak wstrzymać powtórki, czyli jak pójść na urlop?
Np. Zrobiłem wszystkie zaplanowane na dziś powtórki, mam czas, chęci mógłbym zrobić część z jutrzejszych, których mam 150 sztuk, ale nie... jest np. 20-sta, a ja jak chcę część jutrzejszych powtórek wykonać dzisiaj, to muszę do północy poczekać. - 13 lat temu
Z takich powtórek na zapas pewnie sporo osób by skorzystało, ale nie samymi powtórkami człowiek żyje... Jak Cię rozpiera energia, to może to znak, by dodać coś nowego... - 13 lat temu
Pomysł mnie osobiście się podoba Marcin:) i na pewno nie jeden raz bym z tego skorzystała.
Pozdrawiam. - 13 lat temu