Bilberry |
zorija |
Ewa_G1967 |
Bilberry - może rzeczywiście trzeba wyluzować, bo stres na pewno nie sprzyja nauce, dzięki
-
13 lat temu
|
+4 |
Tez_ja -
Mam kilkanaście lat więcej od Ciebie. Uczę sie wolniej niż 30-40 lat temu, ale jeszcze nie jest najgorzej. Głównym problemem jest brak koncentracji i tylko nad tym trzeba by popracować. - 13 lat temu |
+4 |
p-o-l-a - Ja w tym roku skończyłam 30 i uczę się szybciej niż kiedykolwiek. Lepiej organizuję sobie czas, czerpię radość z nauki. I nigdy nie byłam w kraju anglojęzycznym, a z kontrachentami świetnie się dogaduję. Myślę, że to nie wiek, może zmęczenie, albo znużenie językiem. Ja gdy tak mam odpuszczam na kilka dni, a potem z zapałem wracam do nauki.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
Bilberry - kiedy ja miałem 30 też chyba byłem w najlepszym dla mnie wieku, dopiero ta 40...
-
13 lat temu
|
+4 |
bird - Oj Bilberry... :) Trzymaj - aby lepiej Ci się "ryło" słówka ;)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Sus_scrofa_piglet.jpg - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wampirka |
esterka |
barszczewskad |
Bilberry - Jestem pod wrażeniem i przestaję narzekać na mój wiek.
Prawdą jest, że zawsze można się nauczyć nowego języka, czytałem o ludziach na emeryturze uczących się chińskiego, który chyba jest trudniejszy niż angielski. - 13 lat temu |
|
Wampirka - W tamtym tygodnia Zorija myślała, że jest najstarszą użytkowniczką... kto wie, może w przyszłym tygodniu okaże się, że i Pani nią nie jest ;)
Gratuluję sukcesów, jak widać dla chcącego nic trudnego i tak trzymać :) - 13 lat temu |
|
barszczewskad - Waszą pracą, umiejętnościami bezinteresownie pomagacie innym. Za to wielki PLUS.Dziękuję za życzliwość.
-
13 lat temu
|
|
czupiratynka |
rzuff_3 |
Wampirka - Tak jest, spożywa się :)
Dziś w pracy koleżanki zrobiły mi smaka na czekoladę i przez nie jak wróciłam do domu to zjadłam całą tabliczkę... Przez was mam ochotę na kolejną, a już za późno żeby biegać po sklepach :( - 13 lat temu |
+1 |
U mnie moc przyswajania w głównej mierze zależy od stanu ducha. - 13 lat temu
biedronka to kobieta :D - 13 lat temu
She's my bird.
Mam nadzieje, że nie masz mi Malwino za złe podanie tegoż tłumaczenia :) - 13 lat temu
Rozumiem, że chciałeś być kulturalny :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu