ZALOGUJ SIĘ

Jak traktować takie osoby?

zmodyfikowany: 13 lat temu
Przemyślenia po postach na stronie e-tutor
Będzie krótko bo nie ma co się zbytnio spinać.
quantum137

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Ktoś na forum matematycznym pisze 2+5=16

Dostaje sporo minusów i zaczyna płakać i żalić się, że on to minusy dostaje, jaki to on biedny, przecież pomaga i odpowiada, że inni sobie stawiają plusy poprawiając jego niewiedzę itp.

Ludzie nie macie wiedzy to nie siejcie swojej niewiedzy w internecie.
Będę stawiał minusy za wprowadzanie innych w błąd.

Nie wiesz - nie ośmieszaj się, bo szkodzisz bardziej niż myślisz.
quantum137
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
efogt - Ode mnie był plus ale ktoś go zminusował:) - 13 lat temu
quantum137 - A niech sobie minusują do woli co chcą.
Nie każdy musi się ze mną zgadzać:)
- 13 lat temu
yathe - yay! Podpisuję się +++
Proponuję sugestię do adminów na stałą rubrykę: "- [minus]" i "+ [plus]" dnia, tygodnia, miesiąca, etc lol ;)
- 13 lat temu
DAD - Gdyby przy minusach wyświetlała się lista oosb ktore go daly, to juz by chyba tylu chetnych nie bylo. ;p

Ja to ogromnie doceniam ze pomaga się tutaj innym, niz tylko tym co mają wykupiony pakiet Premium. Ja jeszcze dlugo nie będe udzialal sie jezykowo, choc skierowanie do odpowiedniego dzialu poprzez podanie linka jest ok :)

Cale te plusy i minusy są w sumie nic nie warte i nie ma co sie nimi przejmowac. Uwazam ze slusznie jedni drugich koryguja, jesli ktos cos zle tlumaczy.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Bilberry - problem w tym, że często zadający pytanie nie sprawdza odpowiedzi lub nie punktuje
gdyby więcej osób czytało pytania i punktowało, wtedy jedna osoba dająca minusy na wygląd ;) nie miałaby przebicia
- 13 lat temu

Witam

Proszę o nie oskarżanie (tym bardziej ogólnie, nie wskazując konkretnej osoby) innych Użytkowników o walczenie o plusy czy nieadekwatne przydzielanie plusów i minusów. Oceny wypowiedzi powinny odzwierciedlać rzeczywistą wartość dla oceniającego bądź poprawność odpowiedzi na pytanie, są one jednak indywidualnym odczuciem każdego z oceniających. Jeśli ktoś ma uzasadnione podejrzenie, że jakaś osoba notorycznie negatywnie ocenia poprawne odpowiedzi, proszę o kontakt, jednak bez "domniemywań" na forum.

Proszę również o wzajemny szacunek dla każdego z Użytkowników, nawet jeśli nie zgadza się z jego zdaniem.

Pozdrawiam
Z
zolty
quantum137 - Dziękuję Marcinie za szybka reakcję i zajęcie stosownego stanowiska po mojej prośbie, pozdrawiam. - 13 lat temu
DAD - Wpisujesz tam nowy komentarz, a tutaj dajesz linka do tamtego wątku. Jeszcze chwila i pomysle ze statsiarz z Ciebie :) Zaraz... ee przeciez tutaj nie ma statsów za posty na forum :p

A tak na powaznie... idzie sobie już na priv :) Skupmy sie wszyscy na angielskim.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
rzuff_3 - ten link to tylko odpowiedz dla osoby ktora usunela moj post na prosbe osoby, ktora umieszcza tego samego typu posty :) - 13 lat temu