M | mstrojny |
parseq |
tlstar - Korzystając z kompa wystarczy nacisnąć klawisz = aby wpisać notatkę.
p.s. powinno chyba być "...zaniżam tylko w przypadku ewidentnej literówki."? :-) - 6 lat temu |
|
parseq - Nie! Jak popełnię przypadkową literówkę (bo trafię nie ten klawisz) to etutor obniża mi ocenę na 1. Wówczas zawyżam(!) sobie ocenę na 3 albo 4.
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
parseq - A czy nie jest to powielaniem funkcji z Powtórek etutor'a "Podpowiedz literę" ?
-
6 lat temu
|
|
piotr.grela - Tylko, ze funkcja "podpowiedz litere" pokazuje nam litery pokolej jakiegos wyrazu i zwrotu. Ale np. przy czasowniku zwrocie "get out" - wysiasc- to sobie wpisze podpowiedz "... ..t"- i wtedy wiadomo, ze nie chodzi o odpowiedz "get off" a "get out". Chociaz w tym wypadku ten czasownik frazowy mozna stosowac zamiennie.
-
6 lat temu
|
|
darkobo |
piotr.grela - Darkobo to ten Twoj system jest bardziej ambitniejszy niz moj. Calkowicie usuwam podpowiedzi, kiedy na 100% wiem prawidlowa odpowiedz i nie pomyli mi sie ona z inna.
-
6 lat temu
|
|
darkobo - piotr.grela - niestety są takie słowa, których nie da się rozróżnić, teraz nic mi do głowy nie przychodzi, ale kilka takich mam w powtórkach, gdzie polskie hasło jest takie samo, a angielskie są różne - nie da się odgadnąć, o które angielskie dokładnie chodzi.
-
6 lat temu
|
|
parseq - @darkobo: mam w powtórkach dwa hasła "dalszy". Raz należy podać "farther", a raz " further". Musiałem więc w notatce podać wskazówkę typu "tu chodzi o odległość fizyczną" albo "tu chodzi o odległość metaforyczną".
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
|