jerzy_pozoga |
piotr.grela |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze- kilka lat temu byłem na rynku arabskim i tam było prawie wszystko to "co na handel". I tam wśród powodzi taniej chińskiej produkcji zapytałem sprzedawcę o coś wartościowego i rzeczywiście posiadał kilka wysoko-cennych wyrobów. Byłem zaskoczony. A zatem ONI w China mają prawdopodobnie "wszystko?"- tylko mnie z Polski , prostego dorobkiewicza na to nie stać. Ot co! (Jeszcze nie wygrałem miliona na ToTo). :-(
Ps. Transport statkiem jest dostępna w cenie- za kilka tygodni otrzymasz zakupiony towar, he,he - 6 lat temu |
+2 |
piotr.grela - Tak patrzylem na AliExpress ceny sprzetu rehabilitacyjnego bez kosztow transportu to jest OK ale uwzgledniajac koszty transportu to juz biznes sie nie oplaca. Nie kupie np. 1000 balkonikow inwalidzkich naraz, bo nie mam takiej gotowki do umoczenia. Poza tym gdzie bym to trzymal, w Londynie magazyny tez nie naleza do najtanszych. Jest jeszcze jedna sprawa osoby niepelnosprawne zarowno w Polsce czy tez w Wielkiej Brytanii do najzamozniejszych nie naleza... Jeszcze jest jedna sprawa, Chinczycy z usmiechem na ustach potrafia klamac :-)
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze- Fajny z ciebie korespondent na tym "Et", rzeczowy! Ja, jeszcze dzisiaj przejdę się po Wrocławiu i dam znać co tu oferują, w ramach twoich potrzeb osobistych. A dalej to już - osobiste emaile P2P.
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze, dzięki za newsy-jaskółki. Patrzyłem i słuchałem , ciekawy świata. https://www.youtube.com/watch?v=5ncOyYzOP3w
- 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
+2 |