piotr.grela |
Tesco34155 |
jerzy_pozoga - Hi- coś znalazłem w "Wiki"-How to Get Rid of Weed Smell ,poczytaj.
https://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Weed-Smell - 6 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
mniszka - Dzięki za przybliżanie nam kultury Londynu, nie wiedziałam o rzeczach, o których piszesz. Kiedyś byłam we Frankfurcie, to dopiero prawdziwe miasto narkomanów, idąc ulicami w centrum miasta można było zobaczyć ludzi leżących na ziemi i wstrzykujących sobie narkotyki. Z ulgą wróciłam do Polski z tych wakacji.
-
6 lat temu
|
|
jerzy_pozoga - Hi mniszka- W 2003 byłem w Vancouver, Canada. Tam, tuż przy porcie jest Hastings-str. Pewnego razu poszedłem na piechotę z ciekawości ponad 2km, zwiedzając. Widziałem na poboczu drogi wiele strzykawek oraz wiele bladych twarzy siedzących na trawniku. Mijałem posterunek lokalnej policji, obok leżały strzykawki. Mijałem przechodniów- wielu z nich palcem zatykało nos jakby katar mieli ( po zażyciu dragi). Vancouver -jedno z najpiękniejszych miast na świecie, tam widziałem bardzo bogatych i biednych, miasto kontrastów społecznych. A w Polsce obserwuję już "To" wschodzące zjawisko, przykro mi!
-
6 lat temu
|
|
- 6 lat temu