Zapewne, podobnie jak pozostałe, poziomy C też zostaną zaktualizowane, na co z niecierpliwością czekam. A czy wiedzą Państwo czy to będzie jeszcze miało miejsce w 2018 roku?
Zapewne, podobnie jak pozostałe, poziomy C też zostaną zaktualizowane, na co z niecierpliwością czekam. A czy wiedzą Państwo czy to będzie jeszcze miało miejsce w 2018 roku?
Cieszymy się, że kolejne etapy rozwoju kursu są wyczekiwane - to naprawdę motywuje do pracy :) Niestety w tej chwili nie jesteśmy w stanie podać dokładnej daty wydania kolejnych zmian. Ale możemy zapewnić, że cały czas nad czymś dla Was pracujemy ;)
Panie Karolu, proszę się nie gniewać, ale jest to tzw. teflonowa odpowiedź. Współcześni nadludzie, królowie, vice królowie używają tego języka. Ostatnio sam cesarz tak odpowiadał w warszawskim sądzie.
Rozumiem iż jakoś musi Pan wypełnić ustalenia korporacyjne. Problem jest poznana przez lata kultura, profesjonalność, potrzebna u nauczycieli szczerość zespołu nauczycielskie, pozwala mnimać iż odpowiedź może być znacznie lepsza z pożytkiem dla sprawy tj firmy Lang median i studentów.
Mam nadzieję iż napisałem dostatecznie delikatnie I pożyteczne dla wszystkich.
karol.k - Przepraszam, jeśli moja wypowiedź zabrzmiała jak "teflonowa". Zapewniam, że chodzi nam właśnie o szczerość i podejście fair. Pracujemy pełną parą nad kolejnymi nowościami, ale jest po prostu za wcześnie, żeby móc podać konkretne daty i zakres działań. Nie chcemy składać obietnic, których nie będziemy mogli dotrzymać. Chcemy też móc sprawiać Wam przyjemne niespodzianki tak jak np. lekcjami specjalnymi :)
-
7 lat temu
+9
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
0
Panie Karolu dziękuję za szczere odezwanie się; nie jest łatwo odpowiadać na takie pytania. Dziękuję za formę odpowiedzi. Gratuluję.
Michał
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.