lukaszgd |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Bilberry |
lukaszgd - No ok :) ale ja bym nawet jakbym na końcu zadania czegoś nie wiedział to bym otworzył etutor w nowej karcie i poszukał :)
-
13 lat temu
|
|
Bilberry - @lukaszgd: i słusznie byś zrobił, ale tacy już są ludzie, na grupach dyskusyjnych wciąż przypominają, że zanim zapytasz, poszukaj, ale to wołanie na puszczy
-
13 lat temu
|
+1 |
paulina2701 - Takie pytania często zadają nowi użytkownicy, którzy pewnie jeszcze nie rozpracowali wszystkich możliwości, które daje im etutor, więc bądźmy wyrozumiali... :)
-
13 lat temu
|
|
Bilberry - no właśnie, wyrozumiałość i cierpliwość, my też zadawaliśmy takie pytania na początku, mi np. dużo czasu zajęło zanim się zorientowałem, że
he's to może być he is he has - 13 lat temu |
+1 |
Jokasta - po edycji-mstanczuk- shop assistant- zwróć uwagę na pisownię, pozdrawiam
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
efogt - Ale Ty Joasia masz wprawne oko:)Ja to czytałam i nie zwróciłam uwagi na tą pisownię:) Pewnie dlatego też często robię dokładnie takie same byki:) Pozdrawiam.
-
13 lat temu
|
+1 |
Jokasta - Jestem strasznie wyczulona na ''byki'' zwłaszcza w języku polskim. Uważam, że lepiej jest je poprawić żeby ktoś sobie nie utrwalił przypadkiem takiego błędu ;)
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - Wielki + koleżanko, tam brakuje ''tylko'' literki, nic nowego ...
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|