TommyTu |
Krasnala |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Z | zolty |
TommyTu - Dziękuję. Jaka to była promocja i jak użytkownicy zostali o niej poinformowani?
-
13 lat temu
|
|
TLK - z niecierpliwością czekamy na info - też nie zauważyłem promocji dla "staruszków"
-
13 lat temu
|
+1 |
R | radmar2 |
TommyTu - Cześć radmar2! Jak się o tej ofercie dowiedziałeś? Czy informacja o niej była tylko na forum czy również na oficjalnych kanałach etutor?
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
radmar2 - Przecież wkleiłem link. Temat promocji wypłynął przypadkiem podczas dyskusji zainicjowanej przez Esterę.
-
13 lat temu
|
+1 |
TommyTu - "Do 25 sierpnia 2011 trwa promocja wakacyjna - https://www.etutor.pl/lato2011/.
Informację o promocji rozsyłamy stopniowo do wszystkich dotychczasowych użytkowników. " Pierwszy raz słyszę o tej promocji - 13 lat temu |
+1 |
TommyTu - Ahhh tam... nie narzekam. 179zł za taką ilość materiału to i tak niska cena.
-
13 lat temu
|
+1 |
Z | zolty |
radmar2 - Niby tak, ale jeśli istnieje forum na etutorze, to miło by było aby i informacje o promocjach tam się ukazywały.
-
13 lat temu
|
+1 |
zolty - W tamtej ofercie każdy z Użytkowników dostawał indywidualny link, dlatego nie mogliśmy podać go publicznie. Później jednak dodaliśmy również link publicznie dostępny.
-
13 lat temu
|
|
G | Gryf222 |
TLK - Podpowiem Administracji ,że dzień Świętego Mikołaj sie zbliża i coś...dla staruszków eTutora do skarpetki można by wrzucić -:)
-
13 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 - TLK w takim razie podbijam Twoją propozycję ale na Boże Narodzenie można by komus zrobić świetny prezent;))
-
13 lat temu
|
|
Krasnala |
Ewa_G1967 |
Z | zolty |
dania57 - trudno się nie skusić. Wakacyjna promocja dla stałych użytkowników była za 99 zł.
a tu 89zł za rok i dodatkowo egzamin!!!! - 13 lat temu |
+1 |
Wampirka - tylko coś nie działa... ale wiadomo, przez weekend przelewy m-dzy bankami mogą nie docierać, a administracja odpoczywa... dam znać w poniedziałek, czy powróciłam do nauki tutaj :)
-
13 lat temu
|
|
TommyTu - Do kiedy trwa ta promocja? W piątek licznik wskazywał 4 godziny do końca. Dzisiaj wskazuje 14...
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - też to zauważyłam i nie wiem o co chodzi... ja w każdym razie mam już przedłużony abonament na rok czasu :)
-
13 lat temu
|
|
radmar2 - TommyTu: GroupOn tak ma, że promocja niby jest do północy, a po północy się okazuje, że istnieje nadal. Taki "myk" na zastanawiających się. Inna sprawa, że równie dobrze po północy może się już nie pojawić.
Ja puściłem przelew w poniedziałek rano i około południa abonament już był przedłużony. Nazbierało się tego już do 06.2014 :) - 13 lat temu |
|
radmar2 - :) Jeśli uważasz, że nie - to po co się uczyć angielskiego? Zapłaciłem za to 99+99+89 -> 287 zł za 3 lata nauki + egzamin... nie uważam tego za jakąś wygórowaną opłatę. Wypróbowałem 2 inne szkoły on-line i powiem tyle... koncepcja nauki w e-tutorze nie ma obecnie konkurentów. Reszta ofert to jakieś lekcje do przerobienia i nic ponad to. W etutorze czasami odnosze wrażenie, że lekcje to tylko jedn z wielu dodatków.
-
13 lat temu
|
+2 |
Wampirka - Cena jak najbardziej promocyjna, tego nie zaprzeczam... a uczyć się zawsze warto, chociażby po to by przed tym końcem świata zrozumieć o 1 angielski film więcej ;oP tyle chyba zdążę ;)
-
13 lat temu
|
|
lamia_wroc |
TommyTu - to jest ta sama promocja, o której pisała Krasnala tydzień temu ;)
-
13 lat temu
|
|
zolty - Nadal obowiązują zasady przedstawione wcześniej. Oferta w poszczególnych miastach to ciąg dalszy oferty ogólnopolskiej w serwisie Groupon.
-
13 lat temu
|
+1 |