ZALOGUJ SIĘ

słuchowiska w lekcjach e-tutor

zmodyfikowany: 13 lat temu
Można by odsłuchiwać słuchowiska z lekcji e-tutor na MP-3.Czy ktoś się orientuje jak je ściągnąć i przerobić ? Oczywiście o ile to możliwe.
wacek6713

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Witam

Do pobrania w formie mp3 udostępniamy podcasty https://www.diki.pl/radio/podcasty/ (link znajduje się zawsze w stopce strony www.diki.pl).
Nie zgadzamy się na wykorzystanie poza naszym serwisem innych nagrań będących naszą własnością, w tym nagrań dialogów, czytanek, zdań, słów i zwrotów - są one chronione prawem.

Pozdrawiam
Z
zolty
wacek6713 - Oczywiście mam nadzieję, że nie zrozumiano mnie źle, że np. chcę udostępniać materiały z e-tutor innym użytkownikom którzy nie opłacają abonamentu lub tym podobne.Po prostu ja korzystam z "premium" i pomyślałem, że można by odsłuchiwać te nagrania nie siedząc przy kompie np w pracy,czy podczas jazdy samochodem.Jest w tych słuchowiskach dużo nowych zwrotów i np jak dla mnie odsłuchanie raz czy dwa nie wystarcza by wszystko zapamiętać pomimo, że dobrze to przeczytam.Ale rozumiem,dzięki. - 13 lat temu
Bilberry - z podcastów polecam BBC
1. six minutes English
2. English we speak
oba krótkie, a treściwe
- 13 lat temu
lamia_wroc - BBC jest świetne do słuchania, bardzo polecam :) - 13 lat temu

A czy audycje w podcastach zaczynają się dopiero od poziomu B1?
POnieważ miałam przerwę w języku, zaczęłam swoją przygodę z etutorem od A1 (i wcale nie jest łatwo). Chciałabym posłuchać też audycji, ale za każdym razem trafiam na poziom B1-B2. Ach, znaleźć się na tym poziomie - marzenie :-)
kingamusic
wacek6713 - marzenia się spełniają. - 13 lat temu
lamia_wroc - na stronce, której link podawał wyżej zolty są różne podcasty - zerknij zwłaszcza na british council oni mają pogrupowane podcasty wg poziomów. - 13 lat temu
DAD - https://www.diki.pl/radio/podcasty/?channel=11

Proszę, tutaj masz podcasty z poziomu A1-A2 :)
- 13 lat temu

O, świetnie :-) Faktycznie na British Council czy Keith and the girl znajdują się nagrania z mojego poziomu. Dzięki wielkie!
kingamusic