ZALOGUJ SIĘ

PKP Inter Citi "pojawiam sie i znikam"

14 lat temu
Czy ja dobrze widzę czy "znikneli" kursanci kursu PKP Inter Citi ?
Wczoraj w pociągu spotkałem chyba jego uczestnika - porozumiał się z anglojęzycznym pasażerem - i widać było, że zna tylko podstawy angielskiego, ale używał już głosu, a nie "mowy rąk", przypomniało mi się o tym kursie - może ktoś pozostał???
TLK

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

PKP Intercity w dalszym ciągu korzysta z naszego kursu, aby podnieść kwalifikacje swojego personelu. Pracownicy zgłaszają się do kursu dobrowolnie. Naszym wspólnym celem jest, aby pracownicy tej spółki potrafili porozumiewać się z pasażerami w języku angielskim najpóźniej na Euro 2012.

Pracownicy PKP Intercity mają wydzielone osobne forum, stąd nie widać ich wątków w ogólnodostępnej części serwisu.
pako
Pracownik eTutor
TLK - troche szkoda, gdyż mogli korzystać z naszego Forum i wyjaśniać swe wątpliwości w czasie nauki . Efekty nauki sam wczoraj widziałem - był on bardzo pozytywny w moim odbiorze - 14 lat temu
quantum137 - PKP + brak autostrad + brak metra + Euro 2012 = FAIL na skale europejską.

Żal mi pisać jak jest przygotowywany Londyn do olimpiady w porównaniu z Warszawą.

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!
- 14 lat temu
Jokasta - Do TLK- kiedyś pracownicy PKP mieli dostęp do ogólnego forum, ale nie wszyscy uczestnicy to akceptowali mówiąc delikatnie. Nie dziwię, się, że mają teraz osobne. - 14 lat temu
TLK - quantum137 - "jkoś to będzie" = ojczysty bałaganik = kompromitacja - gorzej jak RPA na Mistrzostwa Świata w piłce nożnej - trzeci świat? -nie inny wymiar - stąd Lem był Polakiem
- 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu
quantum137 - hehehe taaa jakoś to musi być;) - 14 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.