B | Bimbek |
dawidturek |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
L | lkurylo |
dawidturek |
lkurylo - Jeżeli system coś źle liczy, to znaczy że błąd jest w skryptach liczących/braku warunków krańcowych, co jest do zdiagnozowania przez dział QA a następnie do poprawienia. Będąc programistą wiem o czym mówię.
A za wyjaśnienie zliczania powtórek specjalnych dziękuję. - 8 lat temu |
+2 |
dawidturek |
Barbara.m - No tak ale to że system źle zlicza zauważyły tylko te osoby, które "ręcznie" sprawdzały ile monet powinny mieć. Stąd tych 6 użytkowników. Ja na przykład tego nie sprawdzałam wierząc, że automat umie liczyć :-) To, że było 6 zgłoszeń nie świadczy o tym, że było tylko 6 błędów. Jeśli 6 osób zauważyło złe zliczanie to oznacza, że jest jakiś błąd systemowy występujący także u innych (którzy to zwyczajnie przeoczyli).
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+4 |
dawidturek - Nasi programiści pracują nad poprawką w skrypcie zliczającym, jednak już teraz możemy założyć, że ta niedogodność była sporadyczna. W ciągu ostatniego tygodnia testerzy wykonali kilka tysięcy prób, próbując zreprodukować wskazany błąd i nie natrafili ani razu na źle zliczone monety przez algorytm. Prace programistyczne w dalszym ciągu trwają, ponieważ zależy nam, aby monety były zliczane prawidłowo u wszystkich Użytkowników bez wyjątku. Pozdrawiamy.
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
|
dawidturek |
KateWBriget |
Barbara.m - Popieram. Obecnie odpuszczam sprawdzanie czy system dobrze zliczył monety bo za dużo z tym roboty.
-
8 lat temu
|
+1 |
dawidturek - Dziękujemy za sugestię, przekażemy ją osobom decyzyjnym, aby miały ją na uwadze przy okazji kolejnych aktualizacji Serwisu w przyszłości. Pozdrawiamy.
-
8 lat temu
|
|
temat - jak kontynuować powtórki, po wykonaniu zaplanowanych powtórek
W jaki sposób mogę eksportować moje powtórki do innego programu?
zwiększanie się liczby nowych elementów w powtórkach
Czy w trybie powtórek można powtórzyć wszyskie słowa jakie ma się dodane do powtórek