darox41 - jak długo po wykupieniu za monety jest ważne podejście do egzaminu? Wykupiłam za monety podejście do egzaminu , ale w ofercie nie ma języka niemieckiego. Myślałam, że to przejściowe i pojawi się taka możliwość. Uczę sie już pół roku języka niemieckiego, a teraz już zniknęło mi okienko, wykonaj egzamin. Czy to oznacz, że straciłam możliwość podejścia do egzaminu i punkty?
-
4 lata temu
Potwierdzamy, że za 9000 monet można uzyskać 1 podejście do egzaminu certyfikacyjnego na wybranym poziomie (spośród poziomów: A2-C1) :-). W przypadku certyfikatu językowego, stosowana przez nas skala poziomów według Rady Europy uznawana jest przez wiele uniwersytetów, instytucji edukacyjnych oraz pracodawców na całym świecie. Certyfikat można na przykład z powodzeniem dołączyć do CV ;-).
Więcej informacji na temat certyfikatu znajdzie Pani na stronie: https://www.etutor.pl/exams/faq. Zapraszamy do zapoznania się.
Kontynuując już trochę stary wątek, chciałam zapytać czy jeśli podejdę do takiego egzaminu za uzbierane punkty i nie osiągnę zadowalającego mnie wyniku czy mogę znów uzbierać takie punkty i ponownie podejść?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.