ZALOGUJ SIĘ

dlaczego dostaję powiadomienie o własnym poście/odpowiedzi na pytanie?

14 lat temu
to nie błąd, ale może warto byście poczarowali troszkę przy okazji powiadomień i zrobili tak, bym będąc "właścicielem" pytania i np. komentując odpowiedź współ-etutorowców, nie dostawała powiadomienia mailowego o własnej odpowiedzi?
lamia_wroc

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Dokładnie!

Pytanie do administracji:

Czy można wprowadzić dodatkową funkcję umożliwiającą ustawienie tych powiadomień?
quantum137

Ta sprawa była już kiedyś poruszana. Niestety odzewu "z góry" brak. A chyba wiemy, co i gdzie sami piszemy...
paulina2701
quantum137 - Tak, czasami trzeba przypominać metodą 'brute force' czyli do skutku :) - 13 lat temu
lamia_wroc - paulina2701 wiemy co i kiedy, ale:
po1 po co zaśmiecać mi skrzynkę mailową?
po2 to może działać dobrze - na innych portalach działa, więc czemu ma tu nie działać? :)
- 13 lat temu
Hermenegilda - brute force to będzie jak ustawisz wiadomości od etutor jako SPAM :) - 13 lat temu
TLK - to byłoby delete -:) - 13 lat temu
paulina2701 - Mi i tak kilka wiadomości od etutor (z odpowiedzią na moje pytania, a konkretnie ze sprawdzeniem wypracowań) zakwalifikowało jako spam, więc to akurat nie nowość. - 13 lat temu
paulina2701 - lamia-wroc:
Jeśli nie chcesz, żeby Ci etutor zaśmiecał skrzynkę mailową to najlepiej wyłącz ich powiadomienia.
- 13 lat temu
quantum137 - Tylko, że wtedy nie będą dochodzić inne powiadomienia, np. zniżki, promocje itp. i w tym kłopot... - 13 lat temu
Hermenegilda - I tak nie dochodzą :)
O promocjach dowiadujemy się głównie od uczestników kursu.
- 13 lat temu
lamia_wroc - chcę by dochodziły sensowne rzeczy. - 13 lat temu
paulina2701 - Ja też jeszcze ani razu nie otrzymałam informacji od etutor na maila o jakiejkolwiek promocji. - 13 lat temu
quantum137 - Ja dostałem już dwa albo trzy razy ale bardzo bym się ucieszył gdyby można było powiadomienia o pytaniach wyłączyć bo po tygodniu mam tego strasznie dużo. - 13 lat temu