wyprowadźcie mnie z błędu lub stwierdźcie że to jakieś moje dziwne nieuświadomione akcje.
czy nagrywanie wymowy zatrzymuje się samo gdy do mikrofonu nie dostają się żadne dźwięki? 3. raz próbuję się nagrać i 3. raz w trakcie staje mi nagrywanie.
h.e.l.p.
wyprowadźcie mnie z błędu lub stwierdźcie że to jakieś moje dziwne nieuświadomione akcje.
czy nagrywanie wymowy zatrzymuje się samo gdy do mikrofonu nie dostają się żadne dźwięki? 3. raz próbuję się nagrać i 3. raz w trakcie staje mi nagrywanie.
efogt - Mam ten sam problem od samego początku nauki. To strasznie denerwujące. Nie raz robiłam kilka podejść bo tak się zatrzymywało ze nie mogłam nic nagrać...
-
14 lat temu
Ja też tak miałam czasem, ale nie wiem od czego to zależy- może chodzi o zbyt długie pauzy między wyrazami, bo innego pomysłu nie mam... a może program ma zwyczajnie czasem lepsze, a czasem gorsze dni ;p
Witam!
Mam ten sam problem. Zauważyłam, że pomaga wtedy przejść do innego tematu w lekcji i powtórnie wejść do tematu nagranie. Jeśli to nie pomaga wtedy wylogowuję się i znowu loguję i od razu przechodzę do nagrań tekstu. Wtedy działa wszystko OK. Pomimo przerw na oddech i potrzebną nieraz pauzę, nagrywanie nie zatrzymuje się samo z siebie.
Chyba jest tak, że przy pierwszej próbie nagrania wszystko działa Ok a przy drugiej już nie. A ja przeważnie próbuję kilka razy. Niestety muszę wtedy "pędzić" i nie robić przerw bo jak jest brak dźwięku to nagranie się samo przerywa.
pozdrawiam,
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.