![]() | danutka176 |
![]() | FilipT |
danutka176 - To, że wystarczy zamknąć okienko z gratulacjami, żeby odsłuchać hasła, zauważyłam i wspomniałam o tym w korespondencji. Nie wiem jakich ruchów i ile będzie wymagało odświeżenie przeglądarki. W poprzedniej wersji do obydwu funkcji, tj. ewentualnego odsłuchania i nowej krzyżówki dojście było zdecydowanie wygodniejsze, bez konieczności zamykania, czy odświeżania przypisanych funkcji. Rozwiązuję powyżej 20 krzyżówek codziennie i oczekuję, że jeżeli coś działa znakomicie, nie będzie się już przy tym 'majstrować'.
-
8 lat temu
|
+1 |
FilipT - Rozwiązując krzyżówki w przeglądarce internetowej odświeżyć stronę można za pomocą przycisku F5 zlokalizowanego na klawiaturze lub przycisku "Odśwież". W Google Chrome jest to przycisk obok strzałek służących do poruszania się między odwiedzanymi stronami. W niektórych przeglądarkach może się on znajdować na pasku zawierającym adres odwiedzanej obecnie strony.
Bardzo się cieszymy, że krzyżówki pomagają Pani w nauce i mamy nadzieję, że korzystanie z nich będzie nadal wygodne i przyjemne. - 8 lat temu |
+1 |
danutka176 - Skoro ekran z gratulacjami jest taki ważny, mówię pas.
Pozdrawiam - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
danutka176 - Minęło trochę czasu od ostatniej zmiany w funkcjonowaniu ćwiczenia krzyżówki i na podstawie codziennych ćwiczeń, pozwalam sobie na napisanie paru słów. Zauważyłam, że z odsłuchania interesującego mnie hasła korzystam tylko wtedy, kiedy uznam to za absolutnie konieczne, a nie jak wcześniej dla utrwalenia prawidłowej wymowy. To, że muszę zamknąć okienko z gratulacjami, a później odświeżyć stronę, przy większej ilości rozwiązywanych krzyżówek jest jednak dyskomfortem. Tak to wygląda w praktyce, niestety.
Pozdrawiam - 8 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | kolbek111 |
danutka176 - Mogę tylko dodać, że żadna wyszukana, a niczego nie wnosząca oprawa po rozwiązaniu krzyżówki, nie zastąpi poprzedniego dostępu do wszystkich możliwych opcji. Przykro, że głos, takich jak ja uczestników kursu nie jest brany pod uwagę. W końcu to przecież my je rozwiązujemy.
Pozdrawiam - 8 lat temu |
+2 |
mlesniewska1 - A wystarczyłoby do trzech linków znajdujących się pod krzyżówką (Podpowiedź/Pokaż rozwiązanie/Pomoc) dodać czwarty, który przenosiłby do nowej krzyżówki. Nawet wtedy, jeśli już w trakcie rozwiązywania nie zamierzamy jej kończyć, ale chcemy wygenerować nową. Banalnie proste dla informatyka.
-
8 lat temu
|
+2 |
Czy zmieniły się ustawienia w ćwiczeniu krzyżówki?
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪