W | wiercir |
P | PawelStroz |
mlesniewska1 - Też tak mam. W ten sposób (opis "Element wyłączony z powtórek" oraz podświetlenie szaro-niebieskim tłem) jest zaznaczonych wiele pozycji we "Własnych listach elementów aktywnych w powtórkach".
Dopiero teraz po ww poście @wiercir zauważyłam, że tych elementów nie miałam chyba od wielu miesięcy w powtórkach. - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | PawelStroz |
M | mlesniewska1 |
P | PawelStroz |
wiercir - Dziękuję za informację. A w jaki sposób ponownie należy dodać to słówko do powtórek? Nie widzę nigdzie takiej opcji.
-
8 lat temu
|
+1 |
PawelStroz - Wystarczy znaleźć słówko w słowniku i ponownie je dodać za pomocą zielonego plusa. Wtedy słówko automatycznie pojawi się na liście, na której wcześniej się znajdowało.
-
8 lat temu
|
+1 |
mlesniewska1 - Niby tak. Ale trzeba "ręcznie" ponownie wpisać słówko w słowniku zamiast gdzieś na liście zaznaczyć. Ale jeśli już z powtórek wyłączone jest całe zdanie to nie ma możliwości jego przywrócenia. :-(
-
8 lat temu
|
+1 |
wiercir - Zgadzam się z przedmówczynią. Proszę o rozwiązanie dla całego zdania. Nie mam pojęcia jak je przywrócić.
Próbowałem też zaznaczyć te elementy i dać "Przenieś zaznaczone elementy do innej listy" ale wyświetla mi się błąd z informacją: "Nie wybrano żadnego elementu. Wróć do poprzedniego ekranu i wybierz elementy, które chcesz przenieść" - 8 lat temu |
+1 |
mlesniewska1 - A to dziwne. Ja zaznaczyłam kilka i bezproblemowo wszystkie jednorazowo zostały skopiowane lub przeniesione fo innej listy.
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+1 |