jak to zrobić dlaczego kopnięcie w filmie na youtube?pytam
9 lat temuostatnia aktywność: 9 lat temu
W filmie pokazowym na Youtube było wszystko takie proste po zakupie abonamentu i zalogowaniu się stwierdzam że to jedno wielkie kłamstwo i jeszcze przyslaliscie mi wiadomość ze mój mail jest nieprawidłowy i nie możecie do mnie napisać uprosccie Ta stronę bo jest masakryczna
W filmie pokazowym na Youtube było wszystko takie proste po zakupie abonamentu i zalogowaniu się stwierdzam że to jedno wielkie kłamstwo i jeszcze przyslaliscie mi wiadomość ze mój mail jest nieprawidłowy i nie możecie do mnie napisać uprosccie Ta stronę bo jest masakryczna
Jeżeli coś jest dla Pana niezrozumiałe, może Pan zawsze napisać do nas na adres: [...]@etutor.pl - odpowiadamy na każde zgłoszenie i dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z platformy było dla naszych Użytkowników zrozumiałe i przyjemne.
Jeżeli natomiast mowa o Pana adresie e-mail, to w naszym systemie widnieje on jako nieprawidłowy. Otrzymujemy komunikat:
(Pana adres e-mail) - błędny adres e-mail - wiadomości nie są wysyłane. (Jedna z wiadomości wysłana na ten adres została zwrócona, na przykład z powodu usunięcia lub zablokowania konta). Sugerujemy zatem zmianę adresu e-mail.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.