W | Warmix |
W | Wiolaen |
phantasm2001 - Na pewno się opłaci,użytkownik zdobędzie nowa wiedzę w zakresie j.angielskiego ;)
-
13 lat temu
|
|
Wiolaen - Oczywiście, chodziło mi bardziej o kwestie finansowe - najtańszy abonament to 69 zł, jeżeli dodać do tego usługi operatora taki sms to kilkukrotność miesięcznego abonamentu lub doładowania :)
-
13 lat temu
|
0 |
radmar2 - Do Helineth:
A co za problem wprowadzić abonament 7, 14 dniowy, czy też miesięczny? Chce się zarabiać, to trzeba być "flexible". Zresztą sądzę, że wiele osób chętnie wysłała by sms-a np. za 9 zł i przetestowała serwis przez 7-14 dni, zamiast pakować się od razu w 3 miesięczny abonament. - 13 lat temu |
+1 |
Wiolaen - Dla mnie to nie jest problem, wierz mi :)
Teoretycznie masz rację, jednak podejrzewam, że administracja łatwo może zbyć Twoje argumenty. Przetestować serwis można na przykładzie darmowych lekcji, a 14dniowy czy miesięczny abonament trochę mija się z celem systematycznej nauki i wyznaczania algorytmu powtórek. 3 miesiące to mimo wszystko racjonalny okres czasu :) - 13 lat temu |
+2 |
Warmix - A ja popieram radmar2... Wprowadzenie 7-14 dniowego nie okresu do testowania, tylko zwyczajnego abonamentu. Po 7-14 znów się by kupiło itd. Tylko na raz na pewno nikt w stanie nie będzie zapłacić SMS 69zł, ale rozłożyć to na kilka SMS i np. jeden SMS uaktywnia 7-14 dni dalszego "uczenia się"...
-
13 lat temu
|
|
radmar2 - Do Helineth:
Nie "darmowych lekcji", tylko "darmowej lekcji", to raz. Jak ktoś chce się zacząć uczyć od poziomu B2, to możliwość skorzystania z pierwszej darmowej lekcji na poziomie A1 nie za wiele mu o poziomie merytorycznym serwisu powie. Poza tym przed wykupieniem abo masz naprawdę niewielkie możliwości przetestowania serwisu. - 13 lat temu |
|
radmar2 - [c.d.]
Ja tylko dlatego zdecydowałem się na naukę w etutorze, że po rejestracji i zapomnieniu o sprawie dostałem od etutora (po pewnym czasie) ofertę na możliwość skorzystania z pełnej oferty serwisu, przez 7 dni za darmo. Po zapoznaniu się JEDYNIE z 1. lekcją na pewno bym nie podjął decyzji o wydaniu 69 zł. Co prawda mi akurat w podjęciu decyzji pomogła oferta z groupon, ale to jest poboczna kwestia. - 13 lat temu |
|
Wiolaen - Radmar2, masz jakąś satysfakcję dowalając się do mojego komentarza? Więc daruj sobie poprawianie mnie, a jak masz jakieś ALE dotyczące serwisu to kieruj je do Administracji a nie do mnie (post niżej).
-
13 lat temu
|
+1 |
radmar2 - Helineth: A niby dlaczego traktujesz to osobiście? To jest zwykła dyskusja i wymiana argumentów i wniosków.
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
quantum137 |
radmar2 - No ja mam np. taki problem, że na prepaid-zie mam już ponad 400 zł i nie bardzo mam pomysł co z tym zrobić. Rozmowy są obecnie względnie tanie, a doładowywać co 90 dni o te 50 zł trzeba. Więc pewnie bym skorzystał, a po wyczyszczeniu konta przeszedł bym pewnie do play :) gdzie wystarczy 1 doładowanie za 5 zł/rok.
-
13 lat temu
|
|
Z | zolty |
R | radmar2 |
zolty - Tak jak pisałem, oferowaliśmy kiedyś płatności przez sms i nie cieszyły się popularnością.
Co do Użytkowników, którzy mają nagromadzone środki na koncie i chcieliby je racjonalnie wydać, sprawdzimy, czy możemy zaproponować jakieś sensowne rozwiązanie. - 13 lat temu |
|
W | Warmix |
wladcablyskawic |
lamia_wroc |