E | efogt |
Z | zenstef |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | Ewa_G1967 |
A | auditlog |
![]() |
|
![]() |
|
bird - To w takim razie proszę o zwrot różnicy. Czy muszę wystosować oficjalną prośbę via e-mail?
I czy otrzymam nowe materiały, o które wzbogacony został abonament promocyjny? - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
![]() |
+4 |
bird - Dziękuję Pako. To poproszę dodatkowe 10 m-cy.
PS. Gdyby tak można było z życiem :) Serdecznie pozdrawiam. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
pako Pracownik eTutor |
TopMan - Milo, ze doczekalismy sie w koncu jakies odpowiedzi.
"Informację o promocji rozsyłamy stopniowo do wszystkich dotychczasowych użytkowników. Przy czym ze względu na dużą liczbę kont wysyłka rozłożona jest w czasie. ", czyli oznacza to ze wielu uzytkownikow moze dostac oferte promocyjna juz po jej zakonczeniu. Mile... - 14 lat temu |
|
![]() |
+1 |
TopMan - To dajcie ludziom szanse i wrzuccie oficjalna informacje na stronie.
Nie wszyscy czytaja forum. Pamietajcie, ze zostalo tylko kilka dni. Pozdrawiam. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
![]() |
+2 |
dania57 - czy po wykupieniu po cenie promocyjnej kursu abonament zostanie dodany do aktualnego? jeśli pozostało mi 100 dni to abonament się wydłuży o 365 dni? i będę miała 465 dni dostępu do Etutora?
-
14 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 - Jeśli to możliwe proszę o przedłużenie mojego abonamentu o kolejne 6 miesięcy. Zapłaciłam za swój abonament 1 sierpnia i do tej pory nie miałam żadnej informacji o jakiejkolwiek promocji. Korzystam z serwisu 2 lata więc chyba mieszczę się w ramach tych dotychczasowych klientów. A tak a propo nie wiem czy tu tylko chodzi o blokadę serwisów pocztowych.
Pozdrawiam i naprawdę prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.;))) Ps/ Dziękuję za wcześniejsze odpowiedzi pako. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
dania57 - czy ta promocja dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko tych co otrzymają zawiadomienie na pocztę?
-
14 lat temu
|
+1 |
zenstef - Wielkie dzięki pako, że ta sprawa się tak szybko wyjaśniła. Ale tak właściwie tylko i dzięki Esterze /efogt/ został poruszony ten temat. I teraz sie powtórzę ,,eTutor powinien w standardzie nas informować
o jakichkolwiek promocjach." pozdrawiam - 14 lat temu |
+3 |
Ewa_G1967 - Dziękuję za szybką reakcję. Pozdrawiam wszystkich!!! Wszystko dobre co dobrze się kończy;)
-
14 lat temu
|
+1 |
E | efogt |
auditlog - dzięki za poruszenie. Napisałem u siebie drugą część:
http://wielojezykowy.blogspot.com/2011/08/etutor-ciag-dalszy-warto-poczekac.html Z jednej strony OK, ekipa eTutor jakoś przygasiła pożar, ale niesmak pozostał - rozumiem, że jeśli ktoś się nie upomni o różnicę, to jego strata? wiem. czepiam się. (ale pech chciał, że akurat na mnie padł ten "zbieg okoliczności" związany z promocją) - 14 lat temu |
+1 |
![]() |
+2 |
quantum137 - Ogólnie rzecz biorąc pako masz rację.
Zdarza się jednak, że zwracają, np. Apple po zakupie starego iPhona oddawał 100 dolarów klientom, którzy nie chcieli czekać na nowy i kupili pośpiesznie ten dostępny. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
p-o-l-a - Dla mnie niesmakiem jest to, że była promocja o której nie wiedziałam. Dostawałam mail o tym abym przedłużyła abonament, a o promocji nie.Tylko dzięki forum mogłam z niej skorzystać.
-
14 lat temu
|
+1 |
auditlog - pako - naprawdę chcesz w ten sposób dyskutować?
przeczytaj komentarz Ev do wpisu, to może coś Ci zaświta: http://wielojezykowy.blogspot.com/2011/08/etutor-ciag-dalszy-warto-poczekac.html powiedzieliście A (czytaj: jeśli minęło 14 dni, to oddajemy różnicę), więc nie używaj argumentów z "supermarketu", bo to nieprofesjonalne. jak uważasz inaczej, to zapytaj kogokolwiek od PRu lub eCommerce - wytłumaczy Ci co to prosument i opinia o produkcie. - 14 lat temu |
-1 |
![]() | chowek |
chowek - Wlasnie rozmawialem z nimi przez telefon.
Jutro przesla mi odpowiedz na poczte. Ciekawy jestem co napisza??? - 14 lat temu |
|
TopMan - Dania ma racje.
Jesli kupiles na stronie, nie uzywajac linka promocyjnego to sie nie dziw, ze policzyli Ci po normalnej cenie. Jesli jednak korzystales z linka od pako, na pewno wszystko zostanie wyjasnione. Wystarczy tylko z nimi porozmawiac. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+3 |
![]() |
+7 |
I | Iguska |
Wiolaen - Promocje się ogólnie zdarzają, szkolna na pewno... a może na święta coś będzie? :)
-
14 lat temu
|
+1 |
dania57 - ja na Twoim miejscu by się nie zastanawiała,następna promocja na pewno nie będzie za tydzień,może 6 grudnia ale kto to wie?
-
14 lat temu
|
+2 |
To, ze jest przereklamowany wszyscy wiemy.
Dodam, ze nie jest to jedyny taki watek w sieci.
- 14 lat temu
- 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu
o szczerą wspólpracę - 14 lat temu
Aż nie wierzę. Kilka dni po zapłaceniu
i przedłużeniu Abonamentu dostałaś ofertę promocyjną? - 14 lat temu
Lepiej - rozważę, czy następny raz w ogóle będzie. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu
Na decyzję jakby tylko 10 godzin?
- 14 lat temu