ZALOGUJ SIĘ

Minusowanie poprawnych odpowiedzi

zmodyfikowany: 14 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Hejka

Nie jest to temat bardzo istotny, ale go poruszę i opisze poniżej.

PS. Punkt wyjściowy moich luźnych dywagacji to czy punkty reputacji są jakimkolwiek drogowskazem dla osób szukających na tym portalu innych użytkowników, którym pod względem merytorycznym można ufać.
quantum137

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 3

Osoby specjalnie stawiające minusy za poprawne odpowiedzi i czyniące to 'taśmowo' powinny być czasowo banowane przez administrację e-tutor.
Jest to zachowanie chore i czyniące wiele szkody osobom zadającym pytanie, które są wprowadzane w błąd przez tych, którzy dla własnego ego postępują w taki a nie inny sposób.

Co innego minus od laika językowego a co innego minus od osoby znającej jako tako język i świadomie i jeszcze z premedytacją postępującą w ten sposób.

Pozdrawiam wszystkich, również tych posiadających szczątkową wiedzę a walczących o punkty spamowaniem.
Spamowaniem bezwartościowymi odpowiedziami, odpowiedziami dublującymi udzielone wcześniej przez innych i inne przypadki.
quantum137
14 lat temuzmieniany: 14 lat temu
rzuff_3 - czy to wlasnie nie jest to... cytuje "Proszę o nie oskarżanie (tym bardziej ogólnie, nie wskazując konkretnej osoby) innych Użytkowników o walczenie o plusy czy nieadekwatne przydzielanie plusów i minusów"...
moj post mowiacy o tym, ze niektore osoby walcza o plusy i minusy, zostal (zreszta na prosbe quantum137) usuniety.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

Prosimy o zgłaszanie takich sytuacji - nie jesteśmy w stanie wyłapać wszystkich tego typu przypadków. Przygotowujemy narzędzia, które pozwolą walczyć z nieuczciwym stawianiem minusów - m.in. już teraz nie ma możliwości, aby wystawiać ocenę na minus częściej niż raz na 15 ocen.
pako
Pracownik eTutor
quantum137 - Dziękuję. Chyba raz na 15 minut...? - 14 lat temu zmieniany: 13 lat temu

zarzucasz mi, ze nie opieram swych wypowiedzi dowodami. nazwales mnie klamca i mowisz, ze obrzucilam Cie blotem... gdzie twoje dowody? uwazasz, ze jestem odwazna bo anonimowa? przedstawilam sie tydzien temu: https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/91516-_poznajmy_sie_Uzytkownicy_etutor_pl.html
mozesz poznac moje imie i jak widac widac moja twarz na zdjeciu.
moze dla Ciebie moje zdanie jest warte tyle co 'zuzyty papier toaletowy'. wazne jest dla mnie kim jestem, ale wazniejsze dla kogo.
rzuff_3
quantum137 - Chill out lass ;) - 13 lat temu