ZALOGUJ SIĘ

czy można zmienić wymowę na amerykańską?

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
M
milusia503

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Uprzejmie informuję, że oferowany przez nas kurs eTutor angielski umożliwia naukę przede wszystkim brytyjskiego angielskiego, na którym też w głównej mierze skupiamy się przy tworzeniu nowych ćwiczeń. Dlatego też niestety nie ma możliwości ustawienia wymowy w amerykańskim angielskim, bardzo mi przykro.
aleksandra.rosiek
10 lat temuzmieniany: 10 lat temu
Pipstaker7 - Wszystko ok.
Stawiacie na brytyjski, dla mnie świetnie :) (Uwielbiam brytyjski i waszych lektorów)
Jednak są pewne Niedociągnięcia.
Kiedy zaczynam wykonywać ćwiczenia obrazki to kiedy tam mam dwie wersje wymowy przy jednym słowie to NIEstety najpierw jest wymawiana wersja amerykańska :(
Czy z tym można coś zrobić??

Pozdrawiam.
- 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu
aleksandra.rosiek - Proszę o link do konkretnego ćwiczenia - sprawdzimy to. - 10 lat temu
Pipstaker7 - https://www.etutor.pl/exercises/pictures/listening
Np.: Kiedy pojawiły się słówka "town" albo "pen", które zostały nagrane przez dwóch lektorów to została odtworzona wersja amerykańska.
- 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu
aleksandra.rosiek - Problem został już zgłoszony do naszych programistów. Dziękujemy za czujność :-) - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu
Pipstaker7 - Minęło trzy tygodnie, a problem w dalszym ciągu występuje. - 10 lat temu
aleksandra.rosiek - Prosimy o cierpliwość, gdyż obecnie wielu pracowników znajduje się na urlopie. Usterka z pewnością zostanie naprawiona :-) - 10 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.