I | Iguska |
TLK |
efogt - Super , jestem za takim tłumaczeniem. My tutaj prości ludzie. Ode mnie duży plusik. Za swoje słowa:) Pozdrawiam serdecznie:)Tomek dałam Ci plusa ale ktoś Cię zminusował i wyszedłeś na zero:)Może zachowam dla siebie kto:)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+6 |
efogt - Słuchaj Zenek , miałam Ci powiedzieć że jeżeli wyrzucisz mnie jeszcze raz ze swoich przyjaciół to więcej mnie nie zapraszaj. Nie zdarzyłam bo mnie właśnie wyrzuciłeś , dlatego ze komuś dałam plusa. Więcej mnie nie zapraszaj bo już trzeci raz zaproszenia nie przyjmę. Tak się z przyjaciółmi nie postępuje. Pozdrawiam:)
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - Dlaczego się tak dziwisz że napisałam ze jesteśmy prości ludzie. Ja jestem prosta osobą, nigdy się nie wywyższałam i wywyższać się nie będę. Tak, jestem prostą osobą. Z chęcią pomagam każdemu. I nie ma dla mnie znaczenia jaki kto ma abonament na angielski, zupełnie. Plusy przydzielamy za udzielone inf. nie za przynależność...
-
13 lat temu
|
+8 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
G | Gabi007 |
Iguska - Dziekuje za rozjasnienie:). Czy ktos moglby jeszcze napisac czy istnieje jakas regula, kiedy sie uzywa it, this lub that mowiac np. That/this/it all? Albo I don't undestand this/it/that. Ktora wersja jest poprawna?
-
13 lat temu
|
+7 |
Jultyne - Gabi007, świetnie to wytłumaczone! W wątpliwych sytuacjach zaglądam i czytam próbując zrozumieć.
-
10 lat temu
|
|
A | AnnaMariaMarynowska |
K | kamil90909090 |
barszczewskad |
radekchojn |
A | Agnis9 |
D | dorocicha |
Ewa-Sally |
mmiklasz |
mstartek - Przyłączam się do tego pytania. Także mi się wydaje, że poprawnie powinno być "Could you spell this, please?"
- 10 lat temu |
+1 |
zaneta77 |
JacekAng - Twoje rozumienie "this/it" dotarlo do mnie najbardziej - z wielu rownie dobrych wyjasnien. Dziekuje
-
11 lat temu
|
+1 |
mgaluszewska |
Fruit or Fruits? Which form is correct? - pytanie dotyczy "fruit" jako rzeczownika niepoliczalnego