Djurdjica |
? | Gość |
Djurdjica - Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem czy właściwie nazwałam to o co mi chodzi.
Wiem że w kalendarzu powtórek można sobie zaplanować wakacje i że wtedy powtórki z tych dni rozkładają się na dni poprzedzające i kolejne. To też nie jest łatwe, bo wiadomo, że łatwiej przerabia się powtórki jeśli są rozłożone w mniejszych ilościach. Planuję skorzystać z możliwości aby na czas wyjazdu ustawić sobie "wakacje". Natomiast gdyby się okazało że mam możliwość robienia powtórek w tym czasie, to chciałabym mieć możliwość anulowania tej akcji, czyli "wymazania" wakacji aby uniknąć gromadzenia się powtórek po powrocie i robienia ich jednak na bieżąco. Nie wiem czy teraz lepiej wyjaśniłam. - 9 lat temu |
+1 |
kaszubska - Też tak zrozumiałam, i na dni mojego wyjazdu zrobiłam sobie dni wolne od powtórek, żebym nie miała kumulacji po powrocie. Jak na razie widzę, że żadne powtórki nie wpisują mi się w te dni, które zaznaczyłam jako wolne.
Miłej nauki i miłych wakacji! - 9 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
Djurdjica - Dziękuję bardzo za pomoc. Właśnie chodziło mi o tą możliwość anulowania "wolnego od powtórek".
Myślę że ta opcja rozkładania powtórek też jest bardzo przydatna i muszę z nią poeksperymentować. Przeczytałam trochę w pomocy powtórek i uzupełniłam sobie wiedzę. A ciekawa jestem - jak korzystasz z "przywracania powtórek"? To też mi się wydaje przydatną opcją. Pozdrawiam i również życzę przyjemnej nauki. - 9 lat temu |
|
Gość - Witam, korzystam z tego dość często dla nadrobienia powtórek na przyszłe dni. Rozkładam powtórki na ile dni mam chęć (od 10-90) a następnie po przerobieniu powtórek, całkowitym lub częściowym, klikam na "przywróć daty powtórek" i wszystko wraca do normy, z tym że ilość powtórek w dniach następnych jest zmniejszona. Na razie z tej opcji można korzystać bez ograniczeń. Nawet kilka razy na dzień.
Pozdrawiam. - 9 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
|
? | Gość |
Djurdjica - Dziękuję, o to mi właśnie chodziło. Myślę też że gdyby tych powtórek było strasznie dużo, to zawsze można część np. lepiej zapamiętanych usunąć na jakiś czas i ewentualnie później dodać. Rozumiem już mechanizm.
Pozdrawiam, dzięki za pomoc. - 9 lat temu |
+1 |
powtórki z języka po zakończeniu abonamentu
błędnie wyświetlany Kalendarz powtórek
co z powtórkami jeśli mam aktywne 2 kursy o różnym czasie trwania
Dlaczego w zdaniu To jest zły wybór mamy This is a bad choice a To jest zapalniczka It is a lighter.