W | Wiolaen |
quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
enio |
enio |
Wiolaen - Dokładnie - był watek konradowgo, później mój. Nie warto wspominać o tych dziesiątkach jeszcze wcześniejszych...
-
13 lat temu
|
+6 |
konradowy - to nie są moderatorzy, tylko niewykwalifikowani pracownicy. Ale to się zmieni.
-
13 lat temu
|
+4 |
Ewa_G1967 |
quantum137 |
zenstef - Tak zawsze było :( A jak się wtrąciłem, to odpowiedź była przekierowana na widok tylko do znajomych. Coś tam później Pani Nauczycielka pisała z uczniem Premium, ale to zostanie tylko ich słodka tajemnicą ;)
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Miejmy nadzieję, że się tutor zastanowi i zacznie postępować rozsądnie. Sam bym chętnie wykupił pakiet Premium za 5 stówek, ale nie widzę tu odpowiedniej kadry. Na poziomach A/B walą takie byki przy sprawdzanych pracach i to często i gęsto.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Jak zobaczę profesjonalizm na stronie, to zyskają trochę funduszy ode mnie i gwarantuję, bardzo ciekawe pytania zwłaszcza odnośnie gramatyki angielskiej.
-
13 lat temu
|
+1 |
zenstef - A tak dzisiaj Rafale gadasz jakbyś miał
związane j.. :) ps. i w końcu daj Rafale na dopalacze jak F-16!!! a ja to chyba jestem raczej jak taki stary Tupolew :( ale nie mogę się poprzydlądać F-16? Ja to tylko z tych transportujących... co dostarczają paliwo :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - Dobre Zenek hehe, ale na serio, widziałem juz wielu nauczycieli w akcji, jak tutor zaoferuje mi 50% tego co miałem z prof. X na cudownych lekcjach gramatyki to kupię sobie Premium :-)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Dalej z koksem Rafale...i się nie tłumacz kolego lekcjami z prof. X ;)
Jesteś po prostu kolego dobry w tym angielskim i spokojnie byś sobie poradził w tym temacie. A Ty schodzisz do jakiś tam Twoich dawnych lekcji... Teraz jestes tu i taraz i jakoś musimy sobie radzić :) - 13 lat temu |
+1 |
zenstef - A Ty zawsze tak kończysz temat jak taka skończona sierota? Boże Święty!!! Chroń Rafała przed jego słabościami!!!
Ja, z jakimś tam zasobem wiedzdy, się dopiero rozkręcam ;) a Ty tak od razu odpuszczasz? Boże, Chroń Królową, a Nas zawsze!!! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - A właśnie dzisiaj chciałem za Tobą Rafale pojechać jak w dym! :)
Dymu nie ma, Rafał jakby się czuł jakoś tam odpowiedzialny to by pojechał dalej, bo temat jest raczej niedopowiedziany... Ale jutro też jest dzień ;) Tak, jutro też jest dzień i jakoś tam sobie pogadamy... ;) A może się samo ułoży? - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - Zenek dym dymem ale nie o to tu chodzi by sobie dowalać. czasami trzeba coś dosadnie powiedzieć ale w granicach przyzwoitości, bo źle się to może skończyć :)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Rafale, przecież ja dzisiaj na pewno nie chcę Tobie jakoś tam dowalić.
Ja dzisiaj, pierwszy raz w życiu, chciałem jakoś Tobie zaufać. przepraszam - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - eeee ja tu mówie o dowalaniu tutorowi ... nie mi hehe ;) Nie chcę w to głębiej wchodzić, powiedziałem co miałem do powiedzenia i poczekam na reakcję... spox! :-) i nie przepraszaj, nie masz za co! dzięki za kredyt zaufania...
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Spox... :)
Tak sobie teraz tak spokojnie myślę, że jeszcze mi raczej bardzo daleko od dawno temu mi wymarzonego F-15 ;) Ale to są tylko marzenia... ps.może i w tym lotnictwie jesteśmy dobrzy... ale jeszcze Rafale raczej jeszcze nie znasz najnowszych technologii :) - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - i w tym jest całe piękno...w odkrywaniu nie odkrytego, w poznaniu nie poznanego ;-) itp. dobra ja i tak trzymam za nich kciuki, jak się w nas wsłuchają to przetrwają lol:)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - A tak między nami. Pochodzisz Rafale z Wielkopolski? Jak piszesz w -poznaniu-to jakoś tak inaczej wyglądają te Twoje literki na tym marnym kremowym tle eTutor...
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Tak między nami na otwartym forum hehe ;)
Nie, pochodzę z północy Zenek :) - 13 lat temu |
|
zenstef - Tak tylko cicho myślałem... Zawsze myślałem,że jesteś twardy jak z Kaszub:)
Ja jestem tylko z Ziemi Chełmińskiej, ale kiedyś nawet Krzyżacy mieli z nami bardzo ciężko ;) a takie Tutory to by musiały najpierw zaczynać działalność razy trzy żeby z nami gadać :) - 13 lat temu |
+1 |
zenstef - A z jakim znowu sprzęciorem?
Mam się bać? Znamy się tylko z tutora, ale czasami jak czytałem Twoje posty to chyba dostawałem oczy jak dawna piątka z rybakiem :) - 13 lat temu |
+1 |
zenstef - Tak Rafale, u nas sa wspaniałe okolice. Jak kiedyś się zgadamy to bardzo zapraszam. Tylko mi Rafale nad Starogrodzkim nie gadaj po angielsku,
bo wiesz jak jest kolego...;) pozdrówka :) - 13 lat temu |
+1 |
bird |
zenstef - Witam drogą koleżankę.
A po tym filmiku jak błebłali się w błocie w poszukiwaniu ostatniego jaja to jeszcze coś później wysłałaś? Koło dziesiątej mnie zmuliło, rano przeglądałem i wszystko się wywaliło :( - 13 lat temu |
+1 |
bird - Na filmiku skończyłam. Przypomniał mi się, gdy porównałeś administrację do ptaka dodo ;)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - hihihi :) Tak, walka o ostatnie jajo;)
A tak teraz całkiem między nami i się nie gniewaj za to pytanie ;) A jakbyś wiedziała, że facet jest bezjajeczny /jak tutor/, to byś myślała o przyszłości z takim facetem? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
zenstef - Wow!!! Chyba ktoś wycina moją dyskusję z pekapowcami!!! :( Mam nadzieję, że już nie będzie dalszego wywalania :(
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
bogusia.nidecka |
konradowy |
zenstef - Cześć Konradowy. Ja zawsze postaram się dostarczyć paliwo dla takich super myśliwców jak Ty!!! :) eTutor zawsze był drażniący, ale chyba ostatnio dał polecenie do odpalenia rakiet :)
A my tylko chcemy się tylko spokojnie uczyć... , a nauka to również współpraca z nauczycielem.... - 13 lat temu |
+2 |
zenstef - Powyższe raczej z przymrużeniem oka...;)
ale mi się wydaje, że na pewno powinna być komunikacja między uczniem a nauczycielem. Kiedyś mi eTutor powiedział w podobnej komunikacji ,,jak się nie podoba to proszę odejść" - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
zenstef - Nie, ja tak szybko stąd nie odejdę,
bo po pierwsze nie jestem taki jak eTutor próbował mnie ocenić w ,,dawne Forum", a też próbuję udowodnić to, że eTutor wcale mnie nie trzyma jakimiś tam umowami. - 13 lat temu |
+2 |
zenstef - Na pewno jestem na tutorze bo jestem związany jakoś z innymi użytkownikami, ale dla samego tutora na pewno nie !!!
-
13 lat temu
|
+1 |
zenstef - No dobrze, chyba jest już dobrze na eTutor. Kilka lat coś tam próbowaliśmy
jakoś tam zadziałać z eTutor i chyba raczej zaczyna się jakoś układać... :) pozdrawiam Administrację i wszystkich co jakoś tam walczą z tym angielskim :) - 13 lat temu |
+2 |
Wiolaen - To teraz się zaczęłam zastanawiać czy przypadkiem nie naruszyłam "dobrego imienia" serwisu zakładając tak zatytułowany temat :)
-
13 lat temu
|
|
Wiolaen - A w ogóle to wróciłam przed chwilą z pracy i jestem w ciężkim szoku, że temat... jeszcze istnieje :D
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Nie można spokojnie pogadać? ;)
Chyba na dzisiaj wystarczy, bo przecież jutro też jest dzień!!! A może się to wszystko samo jutro samo jakoś ułoży? Serdecznie pozdrawiam i życzę dobrych snów :) - 13 lat temu |
+1 |
e.lukasiewicz |
enio - czy Pani komentarz to oficjalne stanowisko firmy, której Pani jest pracownikiem? Dziwi mnie trochę, że nie mają państwo jednego człowieka od kontaktów z klientami (jak profesjonalne firmy). Każdy z pracowników etutora uważa że może pisać co chce na forum, ale tak nie jest.
-
13 lat temu
|
+1 |
enio - My użytkownicy możemy, bo to nasze prywatne opinie. A Pani (i reszta) jesteście pracownikami i pracodawca ponosi odpowiedzialność za ewentualne szkody, spowodowane waszymi opiniami.
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 |
Wampirka |
Z mojego polecenia tylko/aż 5. To byłoby na tyle :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Dobrze, że zdążyłem obejrzeć filmik Bird :) - 13 lat temu
to takie nasze gadanie jak grochem o ścianę.
Nie tylko PKP zobowiązało się nauczyć swoich pracowników przed ME. - 13 lat temu
się nauczą tu dobrze angielskiego od podstaw,
tak jak można przeczytać w reklamach eTutor
i to na pewno to jest fałsz. Na pewno musi być bezpośredni kontakt z nauczycielem. - 13 lat temu
Proste, by nie powiedzieć oczywiste! - 13 lat temu
Nie, na pewno nie wszystko co jest oczywiste dla wszystkich nie będzie oczywistą oczywistością dla tutora ;) - 13 lat temu