sawyer |
A | adambicz |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
pako Pracownik eTutor |
sawyer |
pako - Przeciętny użytkownik który wchodzi do takiego wątku szuka informacji na temat aplikacji. Po co takiej osobie komentarz, że zbyt wolno udzieliliśmy odpowiedzi na zadane pytanie? Staramy się zostawiać jedynie użyteczne informacje, inaczej zapanuje tutaj jeden wielki bałagan.
-
13 lat temu
|
0 |
A | adambicz |
Wampirka - ale odtwarzanie nagrań w androidzie dalej nie idzie... i gdzie jest ta funkcja z rozpoznawaniem mowy, bo nie mogę jej znaleźć?
-
13 lat temu
|
|
adambicz - Proszę ściągnąć aktualizację w markecie na androida, w najnowszej wersji dźwięk powinien działać. Co do funkcji rozpoznawania mowy, to trzeba nacisnąć na przycisk z mikrofonem (ale trzeba mieć najnowszą wersję).
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
Wampirka - Teraz działa, ale nie do końca...
słówko które wymawiam jest przesyłane do analizy a potem w słowniku pojawia się jakieś inne... próbowałam już je wymawiać na różne sposoby, szukać najprostszych słówek, ale i tak ani razu mi nie znalazło tego właściwego... - 13 lat temu |
|
adambicz - A wymawiasz słówka po angielsku czy po polsku? Działają tylko angielskie słówka. Zacznij od słówka "test" - pytanie też czy na ekranie pojawia się "powered by ispeech" czy nie? Jeśli tak, to należy zacząć mówić po tym gdy ucichnie dźwięk odgrywany po wciśnięciu przycisku.
-
13 lat temu
|
|
Wampirka |
A | adambicz |
Wampirka - tak, mikrofonik mam.
Dziękuję za odpowiedz. Widocznie algorytm google stworzył mężczyzna na swoje podobieństwo i my kobiety tego nie przeskoczymy ;) pozdrawiam - 13 lat temu |
+2 |