quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
E | efogt |
quantum137 - Koleżanko efogt masz tutaj 3 błędy
'He have two children - pytanie w Present Simple' teraz pytanie...jak mozna popełnic 3 błędy w tak krótkim 'czymś'. Pozdrawiam - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
efogt - "Quantum137"- także nie jest zbyt wymowną formą do odczytania jaka płeć tak naprawdę się pod nią kryje:) Pozdrawiam.
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - wiem, przepraszam za mój błąd :)
PS. cały czas masz w tym poprawionym błąd...wiesz koleżanko co piszesz? PS. jak klikniesz moją ikonkę to pojawią się informacje kim jestem, w Twoim przypadku nie... to tak na marginesie;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
efogt - Quantum137. Zupełnie niepotrzebnie dopisujesz kolejne złośliwości do swoich komentarzy. Mówię o pierwszym komentarzu. Oto moja odpowiedź : https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/57060-Czy_znacie_jakies_strony_z_materialami_do_nauki_rozumienia_ze_sluchu_.html. Zachowaj te swoje złośliwości...
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Czy ty wiesz co to jest pytanie?
Nie to się doucz. 'He has two children - pytanie w Present Simple' To NIE JEST pytanie. I ty udzielasz innym rad? Nie rozśmieszaj mnie - 13 lat temu |
|
efogt - O jak ubodło Cię ładnie:) Właśnie minusa się spodziewałam.Ty zajmij się swoim językiem ojczystym. Te minusy też sobie daruj. Na mnie to nie działa. Ja tu nie po punkty przychodzę (w przeciwieństwie do Ciebie). I TY UDZIELASZ RAD W JĘZYKU ANGIELSKIM?:)NIE ZNAJĄC POLSKIEGO??? ROZŚMIESZAJ MNIE :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
efogt - Chciałam Ci jeszcze powiedzieć że dawanie minusów działa w dwie strony:)
P.S. jest takie stare polskie przysłowie , bardzo trafne w Twoim przypadku :"Przyganiał Graca Gracy a obaj jednacy":) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |