ZALOGUJ SIĘ

Kawiarnia - czy korzystacie z tej opcji?

10 lat temuostatnia aktywność: 9 lat temu
Hej, jestem tu nowa i zastanawiam się czy korzystacie z kawiarni, bo w sumie to chyba dobry pomysł na ćwiczenie języka ;)
A
Aneczka1991

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 7

Też jestem tu nowa, jeszcze nie korzystałam. Pozdrawiam
Monika
P
plkonmon

Pomysł bardzo dobry.
W sumie też jestem od kilkunastu dni dopiero, ale z jedną osobą udaje mi się utrzymywać kontakt. To jest najlepsza forma nauki.
Jeśli ktoś chętny do wymiany wiadomości, zapraszam. :) Tylko z góry ostrzegam, mój angielski nie jest jeszcze zbyt dobry :)
Krzysiek113

Mimo iż taka forma nauki byłaby najlepsza nie mam już na to czasu.Nauka słówek poprzez ich powtarzanie wykańcza mnie czasowo. Do tego ćwiczenia. Bardzo chętnie utrzymywałabym kontakt z przynajmniej jedną lub dwiema osobami ale jak na to znaleźć czas?
J
Jultyne

No właśnie też dużo czasu poświęcam na powtarzanie słówek i nowe lekcje. Ale jeśli znalazła by się jakaś chętna osoba na konwersacje, nawet mailowe to zapraszam :).
A
Aneczka1991

Czemu nikt nie zagląda do kawiarni ?
R
robert87

Sadzę że jest to dobra forma nauki jezyka:)
I też zauważyłem że albo coś z tą kawiarnia jest nie tak albo praktycznie nikogo tam nie ma, wiem że język poznaje sie równiez poprzez dialogi.
G
Gingeros
9 lat temuzmieniany: 9 lat temu

Chyba coś jest z nią nie tak. W każdym razie ja też z checią bym trochę podszlifował język.
P
Patryk1988