I | IGagasBoobs |
? | Gość |
laki1pl - U mnie jest to samo. Teraz pracuje się dużo wolniej. Mam nadzieję, że szybko to poprawią. Nie działa też użycie klawisza enter.
- 10 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
japonskiwachlarz |
japonskiwachlarz |
Otus |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za informację. Jeśli napotykasz nadal na problemy z działaniem skrótów klawiszowych w powtórkach, prosimy o zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji. Można ją pobrać na stronie https://www.mozilla.org/pl/firefox/new/
-
10 lat temu
|
|
zorija |
ewa159 - Tak, też tak mam i jest to denerwujące. Jest jeszcze kilka utrudnień, które wychodzą w praniu.
-
10 lat temu
|
|
zorija - kiedyś mi skakało w prawo i lewo -tutor mi poradził,aby wyczyścić dane przeglądarki co zrobiłam i pomogło- a teraz powtórzyłam to samo i nic! Każdy wie co to znaczy wyczyścić całą historię przeglądania i potem mordować się z różnymi logowaniami itp.Więc ostrzegam nie róbcie tego bo to nie pomaga.A swoją drogą zastanawiam się dlaczego każda manipulacja przy oprogramowaniu czyniona przez administrację powoduje u użytkowników uciążliwe problemy-nigdzie się z tym więcej nie spotkałam
-
10 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz - @zorija, wyczyszczenie pamięci podręcznej i ciasteczek w przeglądarce nie musi wiązać się z wyczyszczeniem zapamiętanych haseł i historii przeglądania. Należy zaznaczyć odpowiednie opcje w oknie czyszczenia danych przeglądarki - czyli np. tylko pliki tymczasowe/pamięć podręczną/cache oraz ciasteczka/cookies.
Pozdrawiamy :) - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
|
R | ravel |
japonskiwachlarz |
ravel - Prośba ponowna o rozważenie dodania checkboxa włączającego/wyłączającego funkcję automatycznego przewijania. Od strony programistycznej jest to niewielki nakład pracy, natomiast z pewnością część użytkowników na tym skorzysta.
-
10 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz - Niestety, nie planujemy wdrożenia takiej opcji. Nie chcemy przytłaczać użytkowników dodatkowymi opcjami w ustawieniach, a zwłaszcza takimi, które dotyczą modułu powtórek. Automatyczne przewijanie strony w powtórkach planujemy zachować dla urządzeń mobilnych.
Pozdrawiamy :) - 10 lat temu |
|
Aktualizowałem Firefoxa, może to dlatego? :/ - 10 lat temu