quantum137 |
K | klynna |
quantum137 - hmm dzięki za starania ale ta metoda klikania u mnie nie działa i wygląda mi na obchodzenie płota.
Może kiedyś w końcu skończę poziom A1 hehe - 10 lat temu |
|
Ewa-Sally - U mnie też ten sposób nie działa.
A propos egzaminu, to okienko z nachalną zachętą do zrobienia testu z lekcji też się pojawia na górze strony i nie da się wyłączyć inaczej niż przez skorzystanie z propozycji (albo chociaż udawanie tego). Po skończeniu poziomu nic szczególnego mi nie przychodziło. - 10 lat temu |
|
quantum137 - Marketingowe okienka świecą i błyszczą a powtórki w testach zakopane 6 stóp pod ziemię, ech:/
Powtórki tutorze jeśli to czytasz są podstawą nauki i dobrze o tym wiecie. Teraz nawet postępów nie mozna w pełni śledzić. Zaczynacie mi przypominać facebook! - 10 lat temu |
+2 |
Ewa-Sally - Quantum, jak się przez kilka dni nie robi powtórek (mnie nie było tydzień), to automat przyśle mail z przypomnieniem.
To jest odpowiedź na twoje drugie pytanie. No i nie wiem, czy się tu nie łapią także odpowiedzi, jakie serwis wysyła po zgłoszeniu "Sugestii" - mogą dotyczyć nauki, a na stronie ich nie ma. - 10 lat temu |
|
quantum137 - Poczekam na oficjalną odpowiedź ale zauważyłem, że na niektóre moje pytania odpowiedzi nadchodzą ze sporym opóźnieniem... a przecież teraz cała ekipa tutora ma czas, bo nie ma premium... sami to pisali...
Nie będę tego teraz drążył. - 10 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Aplikacja mobilna - tygodniowy plan nauki?
Czy lekcje wykonane w okresie próbnym (darmowym) przeparadną po wykupieniu abonamentu?
Prosze o informacje czy mogę pobierać lekcje ba 2 nośnikach: telefonie i komputerze?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.