Irmina88 |
G | Gevelka |
Irmina88 - Super :). Właśnie o coś takiego mi chodziło :). Bardzo Ci dziękuję.
Pozdrawiam - 10 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
E | eduardobr6161 |
jerzy_pozoga - Hi eduardo- z ciekawości zaglądałem na polecanego "penpalanta". Tam NIC ciekawego! Odpowiedzi zerowe lub jedynka w większości. Poklikałem i tyle.
...................... Czym jest Pen Pal? Osoba, z którą jeden regularnie wymieniać listów, e-maili i wiadomości internetowych ,często osoby w innym kraju. Masz pytanie ? kliknij tutaj dla zapytać ............... 2- Całą stronę przeswietliłem od Irmina88 i NIC ciekawego nie znalażłem. Etutor.pl- mi się podoba i już. - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
|
J | Jezynka |
jerzy_pozoga |
aleksandra.rosiek - @jerzy_pozoga uprzejmie informujemy, że czat nie jest obsługiwany przez naszych lektorów. Dział obsługi klienta serdecznie zaprasza do kontaktu na czacie w przypadku pytań dotyczących Platformy, kursów, aktualnych cen itp. :)
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - W odpowiedzi- Sz. Pani Aleksandro, Ja sobie tylko tak pomyślałem , co można by popisać na "czacie" z kimś bliskim na Et. Wierzę w wasze redakcyjne możliwości i umiejętności a angielskiej gramatyce. A czy to nieprawda? I serdecznie pozdrawiam.
(ps. Ale fajnie iż mnie Pani przeczytała.) Owy, nietrafny tekst poprawiłem. Dziękuje. - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
+1 |
- 6 lat temu