H | Hippolit |
H | Hippolit |
![]() |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
H | Hippolit |
TLK - wydaje mi się,że liczba dostęonych w necie testów kompetencji językowych jest olbrzymia- zarówno w wersjach "for free" jak "pay" i można sprawdzać się w dowolny sposób.
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
+1 |
Hippolit - TLK - idąc dalej Twoim tokiem myślenia: w necie jest olbrzymia ilość portali na których można uczyć się języka...
Rzecz w tym, aby w ramach eTutor.pl zawarte były wszystkie potrzebne i wzajemnie spójne komponenty do nauki języka. Bez grzebania w necie i szukania "uzupełniaczy"... - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
raf000 - Zgadzam się, etutor jako podmiot który pobiera abonament za korzystanie z serwisu powinien stale go udoskonalać i korzystać z sugestii użytkowników tak by pracowało im się jeszcze lepiej i żeby mieli po co przedłużać abonament. Takie testy to zawsze coś na +
-
14 lat temu
|
|
raf000 - Chyba jednak u nas w Polsce jest jeszcze za mała konkurencja wśród podobnych dostawców usług i etutor nie robiąc prawie nic, trzyma się na rynku...:)
-
14 lat temu
|
|
p-o-l-a - raf000 etutor bardzo się zmienił, uczę się z nim od dłuższego czasu i zmiany są ogromne
-
14 lat temu
|
|
raf000 - Być może, nie mnie to oceniać bo jestem tu od kilku dni:) ale bazuję na tym co czytam na forum a czytam o wielkiej bierności etutor'a w stosunku do swoich użytkowników i posuwa to się nawet do tego że przez kilka miesięcy nie poprawiają zauważonego błędu w materiałach...:)
-
14 lat temu
|
|
raf000 - poza tym, jakiekolwiek by te dotychczasowe zmiany nie byly to do perfekcji sporo brakuje, a mnie chodziło o to że etutorowi nie spieszno z innowacjami bo i nie ma widocznej dla nich konkurencji ( ja przynajmniej takowej nie znam ale byc moze to moje słabe rozeznanie)
-
14 lat temu
|
|
p-o-l-a - co do korygowania zauważonych błędów- zgadzam się z Tobą w 100%
-
14 lat temu
|
|
R | raf000 |
dania57 - bardzo dobry pomysł.Już kiedyś zwróciłam się z pytaniem jaki angielski preferuje etutor,ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi.mieszanie jest wg mnie bezsensu.
-
14 lat temu
|
+1 |
![]() |
|
R | raf000 |
![]() |
|
raf000 - Nie jestem pewien, ale chyba wprowadzono lepszą widoczność "nowej wiadomości" w postaci szarego paska po otwarciu zakładki "Profil", dobry pomysł.
-
14 lat temu
|
|
raf000 - A skoro już mowa o wiadomościach, to wg mnie dobrze by było, żeby można było wysyłać wiadomości także do osób spoza grona znajomych. Różne bywają sytuacje a typowy priv to rzecz naturalna na forach.
-
14 lat temu
|
|
R | raf000 |
![]() |
|
R | raf000 |
![]() |
|
R | raf000 |
R-81 - popieram, dobra byłaby możliwość wyłączenia polskich tłumaczeń a w zamian byłyby wyjaśnienia po angielsku np jak w Longman Dictionaries
-
14 lat temu
|
+3 |
R | raf000 |
Marzyciel - Fajne pomysły masz ;) Listy słówek można sobie wysyłać, kopiujesz tekst źródłowy ze swojej listy i komuś wysyłasz, ale w sumie przydałaby się taka funkcja by single click ;)
-
14 lat temu
|
+1 |
R | raf000 |
quantum137 - Masz ciekawe pomysły, niestety rangi są przyznawane za spędzony czas, nie za wiedzę ...
-
14 lat temu
|
|
raf000 - No fakt, rozgrywki wg rang to niedobry pomysł:) Albo wymyśliłoby się inny podział albo po prostu wszyscy w jednej kupie i rozgrywka składałaby się z kilku rund, każda kolejna na wyższym poziomie( progi kwalifikujące ) i każdy mógłby się sprawdzić
-
14 lat temu
|
|
raf000 - i np historia 'występów' danego użytkownika byłaby dostępna w jego profilu, sam by się sprawdzał i inni mogliby zobaczyć jak mu idzie. Oczywiście dla najlepszych - jakiś ranking w widocznym miejscu na etutorze i wielu chętnie brałoby w tym udział:)
-
14 lat temu
|
|
TopMan - Haha zawody w tlumaczeniu.
Kolego ten serwis jest dla osob z poziomem wiedzy a1-b2. Zrozumiesz wkrotce. - 14 lat temu |
|
R | raf000 |
quantum137 - Taka sugestia już kiedyś została przeze mnie wysłana, przez innych być może też.
Nie wiadomo czy powstanie coś na wzór 'oddzielnego systemu' punktacji dla osób znających dobrze angielski. PS. Pod Twoimi sugestiami również się podpisuję:) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
raf000 - Jestem tu od 3 dni, nie wiedziałem że taki pomysł już kiedyś się pojawił :) Ale warto by coś z tym zrobić. Tyle, że już nie pierwszy raz słyszę o sugestiach użytkowników i bierności etutor'a, nawet w najbłahszych sprawach.Zatem nie sądzę by cokolwiek się zmieniło w najbliższym czasie, a szkoda:)
-
14 lat temu
|
+1 |
TopMan - Punkty reputacji???
Teraz jak widzisz dostajesz punkty nawet za wpisy w dziale forum. Etutor znowu przekombinowal. - 14 lat temu |
|
R | raf000 |
raf000 - Miło, pako, że ktoś z administracji tu zajrzał :) Szkoda tylko, że nie planujecie uruchomienia żadnego programu partnerskiego ;/ Sam chętnie "zarobiłbym" na kolejne pół roku abonamentu, werbując kilka osób, a tak... poczekam aż takowy program się pojawi :)
-
14 lat temu
|
|
Z | zenstef |
Marzyciel - Tak naprawdę to jedyną mocną stroną e-tutor jest diki - naprawdę zajefajny słownik. Pozdro Zenek ;)
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Dzieki Marku. Ja myślę tak samo.
Tak, tylko diki spełniła również moje oczekiwania. O tyle dobrze, że można z diki korzystać bez abonamentu ;) - 14 lat temu |
+1 |
zenstef - Pozdrawiam Marku i bardzo dziękuję za Twoją pomoc. Jak już coś napiszesz to zawsze twórczo. Może nawet o tym nie wiesz, ale bardzo dużo mi pomogłeś.
Bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc. Zenek - 14 lat temu |
+1 |
TopMan - Zenku, Ty to wiesz i pozostali uzytkownicy tez to doskonale wiedza.
Kolega raf000 jest nowym uzytkownikiem, jesli poczyta archiwalne posty byc moze tez cos zrozumie. Pozdrawiam - 14 lat temu |
|
Marzyciel - Hah;) Nie mam pojęcia w jaki sposób mogłem Ci pomóc, czasami tylko coś tam napisze;) Na większość wątków w dziale pytania prawie każdy mógłby odpowiedzieć sobie sam gdyby choć trochę pomyślał albo poświęcił minutę na poszperanie w sieci. Także nie chce mi się już nawet tego czytać;)
-
14 lat temu
|
|
G | Gryf222 |
![]() |
+2 |
![]() | Wampirka |
kikiluszek - zdecydowanie za - zabieg, który miał tutaj porządkować wpisy według jakiejś logicznej kolejności w sumie często wprowadza zamęt i ciężko się zorientować, co się już przeczytało...
-
14 lat temu
|
|
K | kikiluszek |
K | kikiluszek |
![]() | krzychub1 |
![]() |
+2 |
R | radmar2 |
raf000 - Dodam jeszcze, że obok słowa dnia przydałby się plusik, żeby móc łatwo dodać słówko do powtórek. Teraz żeby zrobić to z dzisiejszym "hard shoulder" trzeba wpisywać do diki, bo kliknięciem już nie da rady
-
14 lat temu
|
+1 |
![]() | moraj |
pako Pracownik eTutor |
R | raf000 |
R | raf000 |
![]() | lukaszgd |
![]() | lukaszgd |
TopMan - Czy pojecie "prawo autorskie" jest ci znane?
Rozumiem, ze nie. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+3 |
lukaszgd - Faktycznie zapomniałem o tym. Nie że nie znane ale nie skojarzyłem. Mój błąd
-
14 lat temu
|
+1 |
pako Pracownik eTutor |
![]() | Halius |
S | sieqwish |
zenstef - Zawsze możesz założyć test w -Moje testy- i tam możesz sobie wybrać kierunek z jakiego na jaki
-
14 lat temu
|
+1 |
P | phantasm2001 |
P | phantasm2001 |
R | raf000 |
![]() | copikko |
![]() |
+1 |
![]() | lukaszgd |
lukaszgd - Nowe zmiany które dziś zobaczyłem są bardzo na + :) Takimi niespodziankami etutor powinien zaskakiwać często
-
14 lat temu
|
+1 |
lukaszgd - No dziś zmniejszyły mi się procenty przy lekcjach. Zmiany polegały na tym że musiałem wpisywać usłyszane litery z alfabetu albo cyfry. Małe zmiany ale zawsze coś na plus
-
14 lat temu
|
+1 |
zenstef - Mam nadzieję, że te zmiany może zmienią Twoją karierę? ;)
-
14 lat temu
|
+1 |
S | sheryl221 |
![]() | lukaszgd |
![]() | wladcablyskawic |
Wampirka - możliwość ćwiczenia tłumaczenia z ang na pol masz w ćwiczeniach, np przy powtarzaniu trudnych słówek. Nie jest to to samo o co prosisz, ale zawsze coś :)
-
13 lat temu
|
|
J | jazz1723 |
tamarind17 - ja również, korzystałem z programu Profesor Henry i strasznie mnie to tam denerwowało
-
13 lat temu
|
-1 |
WAŻNE:
Prośba do osób dodających propozycje nowych funkcji, aby na górze każdego postu pisać wielkimi literami w jednym zdaniu czego ma dotyczyć dana funkcja. Ułatwi to poruszanie się po odpowiedziach w ramach wątku. Jedna wiadomość powinna dotyczyć jednej funkcji.
- 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu