J | Janina21 |
japonskiwachlarz |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
quantum137 |
Janina21 - Niestety u mnie nie działa. Gdyby tak było nie zadawałabym pytania. Po zaznaczeniu przefiltruj i podziel pojawia się wszystko na temat metody etutor łącznie z nagraniem
-
10 lat temu
|
|
quantum137 - Komentarze naprawili, u mnie nie działa tyle rzeczy, że nie chce mi się tego wymieniać.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz |
Janina21 - Nie działa , mimo że nie mam przeglądarki Firefox. Mam nadzieję na szybką poprawę.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - Moduł został poprawiony - aby działał poprawnie należy wykonać czyszczenie pamięci podręcznej oraz ciasteczek w przeglądarce. Aby wykonać tę operację, proszę wcisnąć skrót klawiszowy Ctrl+Shift+Delete a następnie wybrać następujące opcje:
Wyczyść poniższe elementy za okres: od samego początku Pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej - 10 lat temu |
|
Janina21 - Pracuję na tablecie, w którym nie ma skrótów klawiszowych i nie mam czasu na czyszczenie czegokolwiek.
Poprzednio filtrowanie oraz dzielenie powtórek to były odrębne hasła i nie było problemów. - 10 lat temu |
|
J | Janina21 |
japonskiwachlarz - Nie ma za co dziękować. Bardzo cieszę się, że moduł działa poprawnie. Pozdrawiam :)
-
10 lat temu
|
|