A | atusia73 |
rupcio |
renata_k Pracownik eTutor |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
rupcio |
michal.molka - Chyba tak, nie wiem co tam mogło być wpisane, że aż zostało usunięte. Tam chyba było wpisane "do dupy" i tyle......ale żeby od razu to usuwać???
-
10 lat temu
|
|
A | atusia73 |
renata_k - Wspomniana przez Panią sytuacja podlega już indywidualnej ocenie. Dlatego Użytkowników, którzy chcieliby opłacić abonament później, zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta ([...]@etutor.pl), a powiemy, co w danej sytuacji możemy zaproponować :)
Dokonałam także małej aktualizacji swojej wypowiedzi - zniżka będzie działać automatycznie przez tydzień po zakończeniu abonamentu. Pozdrawiam! - 10 lat temu |
|
abmmichal - Ten dodatkowy kontakt ma sens, parę razy korzystałem z niego oraz kontaktu z nauczycielami.
Były lata gdy nauczyciele bardziej się angażowali. Chociaż nie było to dla nich miłe zadanie. Wobec nich mam dług wdzięczności. - 4 lata temu |
|
rupcio |
japonskiwachlarz - Przypominamy, że kuponami zakupionymi na zakupach grupowych (Groupon, Citeam) nie można przedłużyć ważności konta w serwisie. Oferty te są kierowane do nowych użytkowników.
-
10 lat temu
|
+2 |
rupcio |
wesker |
renata_k - Dzień dobry,
na ten moment już nie. Niestety Użytkownicy nadużywali opcji zapraszania znajomych do nauki, za co obu osobom przysługiwał tydzień abonamentu, przez co byliśmy zmuszeni opcję taką wycofać. W razie dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu pod adresem [...]@etutor.pl Pozdrawiam :) - 10 lat temu |
|
rupcio - zapewne wszyscy znają etutorka to nie ma potrzeby polecania go komukolwiek;)
- 10 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
|
B | budyn1211 |
Gość - @budyn1211 zgadza się. Promocje się nie kumulują. Rabat lojalnościowy jest ważny przez cały okres abonamentu, a także kilka dni po jego zakończeniu. Natomiast inne oferty, jak aktualna promocja black friday, są ważne tylko przez określony czas i pojawiają się w różnych terminach. Także warto kupić kurs z najkorzystniejszym w danym momencie rabatem - czasami będzie to zniżka lojalnościowa, a czasami rabat okazjonalny :)
-
4 lata temu
|
|
dhuode - także = również; tak że = tak iż, tak więc
Nie jestem językową purystką, ale błędy tego typu kłują mnie w oczy, a już szczególnie, gdy wychodzą spod ręki osoby, która z ramienia firmy zajmuje się odpowiadaniem na forum. Pozdrawiam, Pani Kasiu. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
N | netis7 |
N | netis7 |
budyn1211 - Bo ja wiem, za rok na black friday sobie kup i będziesz mieć 50% :D
No, ale jak ktoś zapomni, albo nie zauważy promocji na czas, to ok, zawsze lepiej mieć niż nie mieć zniżki. - 4 lata temu |
0 |
abmmichal - Generalnie dopóki eTutor, będzie dbał o tych dłużej korzystających ze szkoły studentów, to i firma i studenci dobrze na tym wyjdą. Ważne by obie strony to dostrzegały.
-
4 lata temu
|
+1 |
netis7 - @budyn1211 - ale od grudnia rośnie cena eTutora, więc kupując na dwa lata mam 50% od starej ceny :)
-
4 lata temu
|
+1 |
abmmichal |
dhuode - A mógłbyś podzielić się swoim systemem nauki? Rozumiem, że przerabiasz równolegle kilka różnych kursów.
Bardzo mnie to interesuje. - 4 lata temu |
+1 |
R | radmar2 |
abmmichal |
R | radmar2 |
radmar2 - Tutaj może jeszcze wyjaśnię czemu "ściśle tajny przez poufny"... Dlaczego dostęp do lekcji próbnej tego kursu (matura) jest tak utrudniony? Jedyny sposób aby wejść w ten kurs z poziomu przeglądarki (jaki znam) to odszukanie linka do niego na samym dole strony głównej i kliknięcie w tenże. Z poziomu aplikacji na androida wejść w lekcję próbną kursu matura nie potrafię...
-
4 lata temu
|
+1 |