ZALOGUJ SIĘ

Chcę większą reputację. Dodjacie mi pkt :p , niewiele mi brakuje!

11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Droga obsługa techniczna etutora :) W związku z tym, że utrudniliście mi życie i teraz muszę mieć co najmniej 100 pkt reputacji, żeby dodawać moje wypociny do widoku publicznego. Z racji tego, że spędzam tutaj bardzo dużo czasu ucząc się :P nie mam czasu na aktywne zdobywanie reputacji.
Mój apel:
Zróbcie proszę czary mamy i dodajcie mi proszę te 33 pkt reputacji :P albo inaczej ile trzeba przelać i gdzie, żeby takie coś zdobyć.

A od razu jeszcze zapytam. W filmiku na głównej stronie jest informacja o etutorze premium, gdzie lektorzy powinni sprawdzać moje wypracowania. Czy taka opcja w ogóle isntnieje ? Gdzie to można uruchomić ? Itp.

Zgóry dziękuję za odpowiedź.

Pozdro,

Piotr
?
Gość
a.kosmal - @pito87, wątek nie wnosi niczego do tematyki związanej z nauką języka angielskiego.

Co do reputacji, nie możemy przyznać punków "za nic", nie wspominając już o Pańskiej sugestii dotyczącej przelewu za punkty reputacji, czego oczywiście nie oferujemy i uznamy za żart.

Jeśli chodzi o temat związany z produktem eTutor Premium, został on wycofany pod koniec zeszłego roku ze względu na zbyt małe zainteresowanie ze strony użytkowników.

Pozdrawiamy,
Zespół eTutor
- 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Masz za friko plusik ode mnie. :D Nauczyciela zlikwidowali. Tu masz ciekawe przemyślenia na ten temat. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/509428-Opieka_nauczyciela_-_czyli_jak_to_w_koncu_jest.html?unread
Otus
Gość - Dziękuję bardzo. Muszę jeszcze trochę bzdur popisać i może się uda :D
Pozrawiam
- 11 lat temu
SiaraJr - Ode Mnie również plusik leci :)! Pozdrawiam - 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.