witam.
Analizuje ten kurs już od dwóch dni, ponieważ miałam już podobne i jakoś do końca mnie nie zachwycały.
wiem, że potrzeba dużo samozaparacia które mam!!
Proszę mi poradzić czy ten kurs jest skuteczny?? ile dziennie czasu muszę poświęcić??? ( mam niekontrolowany czasowo system pracy)na naukę???
witam.
Analizuje ten kurs już od dwóch dni, ponieważ miałam już podobne i jakoś do końca mnie nie zachwycały.
wiem, że potrzeba dużo samozaparacia które mam!!
Proszę mi poradzić czy ten kurs jest skuteczny?? ile dziennie czasu muszę poświęcić??? ( mam niekontrolowany czasowo system pracy)na naukę???
Witaj.
A jeżeli Ci napiszę 1 godz 37min to po tym czasie wyłączysz komputer?
Pomyśl!Nie każdy przyswaja wiedzę w jednakowym czasie,a poza tym są różna stopnie zaawansowania.
Natomiast co do skuteczności to również nikt Ci nie odpowie jednoznacznie,przecież nie ma idealnej metody nauczania dla każdego.
Tak jak kolega napisał niema idealnej metody,najważniejsze jest samozaparcie które masz jak napisałaś,ja kożystam z tego kursu od miesiąca,z początku najlepiej nie uczyć się za dużo tylko to co Ci się podoba a jest tu dużo technik do nauki na etour,mi np podoba się nauka z obrazków więc od tego zacząłem,a jaki jest cel Twojej nauki jak można wiedzieć?
Brałem kiedyś w kursie CLT dla instytucji, ktorego nie ukonczylem, gdyz kurs zostal zawieszony. Na poczatku wypelnialem test, ktory ustalił moj poziom zaawansowania na poziomie B1 i na takim poziomie kurs przerabialem.
Jak jest tutaj ? W jaki sposób moge ustalic jaki poziom musze przerabiac ? Czy w systemie e-Tutor prowadzony jest jakis reżim nauki - tzn. np najpierw przerabiam dialog, potem wymowe, potem cos innego, aby mialo to jakis logiczny skład i układ ?
Czy panuje tu pełna dowolnośc - to znaczy robie co chce, kiedy chce, czyli przerabiam materiał, ćwiczenia bez ładu, składu i porzadku ?
Czy jest mi w stanie ktos pomóc, bo nie wiem jak ruszyć z miejsca ?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.